• Eram ca și cum eram pregătită să devin serioasă.”
  • Priyanka a împărtășit că încă avea rezerve, explicând că unii dintre foștii ei erau puțin narcisiști”.
  • Am continuat să fac aceleași greșeli”, a spus ea.

Priyanka Chopra Jonas a oferit noi informații despre relația cu soțul ei, Nick Jonas, scrie People. Actrița, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre relația sa în cel mai recent episod al podcastului Armchair Expert, detaliind primele momente ale cuplului împreună înainte de a se lega în 2018. Eram într-o relație tumultoasă la acea vreme. Aveam prieteni comuni care nu voiau ca eu să fiu în relația mea și spuneau: Oh, și el e singur. El chiar nu este cu acea fată. A fost complicat”, a mărturisit Priyanka.

Fără a dezvălui numele fostului ei iubit, ea împărtășește că relația era aproape de final atunci când Nick, în vârstă de 30 de ani, ar fi continuat să-i trimită un mesaj Priyankăi prin Twitter în 2016, adăugând că nu a vrut să se implice atât de mult în acel moment.”

Aveam și eu vreo 35 de ani, iar Nick avea 25 de ani. I-am pus capăt într-un fel, pentru că am judecat cartea după copertă. Am spus: Vreau să mă așez la casa mea. Am fost acolo și am făcut lucrurile amuzante cu întâlnirile”, a spus Priyanka. Eram ca și cum eram pregătită să devin serioasă.” Deși cei doi nu aveau să se întâlnească în persoană decât cu o săptămână înainte de a participa împreună la Met Gala 2017 ca invitați ai lui Ralph Lauren, după ce au păstrat legătura doar prin mesaje”, Priyanka a împărtășit că încă avea rezerve, explicând că unii dintre foștii ei erau puțin narcisiști”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Am continuat să fac aceleași greșeli”, a spus ea. Ani mai târziu, cuplul are o fetiță, pe Malti Marie, care acum în vârstă de 14 luni. Fetița și-a petrecut primele peste 100 de zile în unitatea de terapie intensivă neonatală.

Citește și: