• Gala CFDA Fashion Awards a fost prezentată de Anne Hathaway.
  • Serena Williams a câștigat premiul Fashion Icon”.
  • În 2018, Serena Williams a lansat o colecție de haine.
  • Jonathan Anderson a câștigat Designerul Internațional al anului.

Serena Williams, fosta mare campioană din tenis, a primit aseară premiul Fashion Icon la gala CFDA Fashion Awards, eveniment organizat la American Museum of Natural History de Consiliul Creatorilor de Modă din SUA. Am explorat moda și stilul ca să mă disting. Terenurile de tenis au fost podiumul meu”, a spus Serena Williams, care a primit premiul de la prietena ei Kim Kardashian. Serena este prima sportivă denumită Fashion Icon, premiu câștigat anii trecuți de Beyoncé, Zendaya și Rihanna.

Anne Hathaway, actrița din The Devil wears Prada, a fost host-ul evenimentului, după ce Sarah Jessica Parker a anunțat că nu poate prezenta ceremonia. Printre cei prezenți s-au numărat și alte actrițe – Gwyneth Paltrow și Demi Moore și cântărețele Mary J Blige și Vanessa Hudgens.

Premiile pentru cei mai buni designeri de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați din acest an sunt: brandul Khaite la femei și Willy Chavarria la bărbați. Jonathan Anderson și colecțiile sale J.W. Anderson și Loewe au câștigat distincția designerul internațional al anului.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Vanessa Hudgens a prezentat omagiul Consiliului de Administrație pentru Vera Wang, pentru impactul ei asupra miresei. Naomi Watts i-a înmânat Alinei Cho Premiul Media în onoarea Eugeniei Sheppard, iar premiul Geoffrey Beene pentru întreaga carieră i-a fost înmânat Mariei Cornejo de către Laura Linney.

Printre cele mai importante momente ale programului s-a numărat un omagiu adus celei de-a 50-a aniversări a hip-hop-ului, cu un film realizat de legendarul regizor de videoclipuri muzicale Hype Williams și realizat de New Era. Mary J. Blige a prezentat filmul, în care au apărut Missy Elliott, LL Cool J, June Ambrose, Biz Markie și Salt-N-Pepa, cu muzică de Pharrell.

Citește și: