• Evenimentul a captivat audiențele din India și din străinătate, care au absorbit fiecare detaliu care a ieșit la iveală de la petrecere.
  • A fost atât de mare încât aeroportul local a primit temporar statutul de aeroport internațional deoarece a primit vizitatori din întreaga țară și din întreaga lume.
  • Cei mai mulți dintre invitați au stat în corturi de lux glamping în apropierea locului de desfășurare a evenimentului.

500 de feluri de mâncare, peste o mie de invitați și un buget de mai multe milioane de dolari au fost la petrecerea înaintea de nunta fiului celui mai bogat om din India, scrie BBC.

La cele trei zile de petrecere extravagantă a lui Anant Ambani și ale viitoarei sale soții, Radhika Merchant, regii de la Bollywood s-au întâlnit cu miliardari din domeniul tehnologiei, vedete sportive și chiar cu fiica lui Donald Trump, Ivanka.

Evenimentul a captivat audiențele din India și din străinătate, care au absorbit fiecare detaliu care a ieșit la iveală de la petrecerea de la stațiunea tatălui său, Mukesh Ambani, din orașul Jamnagar, în Gujarat, în weekend.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

A fost atât de mare încât aeroportul local a primit temporar statutul de aeroport internațional deoarece a primit vizitatori din întreaga țară și din întreaga lume. Autoritățile aeroportuare au declarat că aproape 130 de zboruri au sosit pentru acest eveniment, transportând în regiune personalități precum Bill Gates și Mark Zuckerberg.

Cei mai mulți dintre invitați au stat în corturi de lux glamping în apropierea locului de desfășurare a evenimentului, care au oferit un nivel de lux pe care cei mai mulți s-ar fi străduit să și-l imagineze, darămite să și-l permită – și au putut alege, se pare, din peste 500 de feluri de mâncare create de zeci de bucătari din întreaga lume.

De asemenea, au existat artiști de coafură și machiaj, servicii de spălătorie și stiliști la îndemână pentru a-i ajuta pe toți oaspeții să se pregătească pentru întâlnirile tematice care aveau loc – despre care se spune că au fost stabilite cu grijă într-un program de nouă pagini.

Punctul culminant a fost prima reprezentație a vedetei pop Rihanna în India, pentru care se zvonește că a fost plătită cu aproximativ 7 milioane de dolari.

Citește și