• Mark Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates se numără printre invitații de la gala dinainte de nuntă.
  • Evenimentul extravagant de dinainte de nuntă este în concordanță cu recordul familiei Ambani de a găzdui petreceri de nuntă generoase.
  • Anant Ambani, 28 de ani, urmează să se căsătorească cu Radhika Merchant în iulie.

Unii dintre cei mai influenți oameni din lume au sosit în statul Gujarat din India pentru a participa la o petrecere de nuntă organizată de cel mai bogat om din Asia, scrie BBC.

Mark Zuckerberg, Rihanna și Bill Gates se numără printre invitații de la gala dinainte de nuntă găzduită de președintele Reliance Industries, Mukesh Ambani, pentru fiul său.

Anant Ambani, 28 de ani, urmează să se căsătorească cu Radhika Merchant în iulie. Staruri de la Bollywood, inclusiv Shah Rukh Khan și Amitabh Bachchan, sunt, de asemenea, la evenimentul de trei zile din orașul Jamnagar.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Mukesh Ambani, în vârstă de 66 de ani, este în prezent al 10-lea cel mai bogat om din lume, cu o avere netă de 115 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Reliance Industries, fondată de tatăl său în 1966, este un conglomerat masiv care operează în sectoare care variază de la rafinare și retail până la servicii financiare și telecomunicații.

Anant Ambani este cel mai mic dintre cei trei copii ai săi, toți fiind în consiliul de administrație al Reliance Industries. Tânărul de 28 de ani este implicat în afacerile energetice ale Reliance și face parte din consiliul de administrație al Reliance Foundation.

Evenimentul extravagant de dinainte de nuntă este în concordanță cu recordul familiei Ambani de a găzdui petreceri de nuntă generoase.

În 2018, senzația pop Beyoncé a cântat la festivitățile înainte de nuntă ale fiicei lui Ambani, Isha Ambani, organizate în orașul Udaipur. La eveniment s-au numărat foștii secretari de stat americani Hillary Clinton și John Kerry.

Un raport Bloomberg la acea vreme a citat surse care estimau costul nunții lui Isha la 100 de milioane de dolari – acest lucru a fost negat de o „persoană apropiată familiei”, care a spus că factura era de aproximativ 15 milioane de dolari.

Actualele festivități au început la începutul acestei săptămâni cu un eveniment în care familia Ambani a servit mâncare localnicilor din Jamnagar.

Citește și