• Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că, în martie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale.
  • Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale.
  • În săptămâna 11-18 martie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că, în martie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în prima luna de primăvară, în toată ţara, iar cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale, mai spun meteorologii.

Potrivit ANM, în săptămâna 4-11 martie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice şi nord- vestice, dar mai ales în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 11-18 martie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

În săptămâna 18-25 martie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

În săptămâna 25 martie- 1 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, a precizat ANM.

Citește și