• Actorul a devenit celebru interpretându-l pe Victor Krum în franciza de succes a lui JK Rowling.
  • El și-a făcut debutul în The Goblet Of Fire”, în rolul studentului de la Durmstrang care a jucat ca un Căutător pentru echipa națională de Quidditch din Bulgaria.
  • Aproape două decenii mai târziu, Stan este complet de nerecunoscut.

Stanislav Ianevski, actorul din rolul lui Victor Krum din „Harry Potter”, arată de nerecunoscut la 18 ani după ce și-a făcut debutul în lumea vrăjitorilor, scrie DailyStar.

Actorul a devenit celebru interpretându-l pe Victor Krum în franciza de succes a lui JK Rowling. El și-a făcut debutul în The Goblet Of Fire”, în rolul studentului de la Durmstrang care a jucat ca un Căutător pentru echipa națională de Quidditch din Bulgaria.

Cu toate acestea, aproape două decenii mai târziu, Stan este complet de nerecunoscut. Actorul a renunțat la tunsoarea sa caracteristică și a optat pentru șuvițe lungi și ondulate.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Arătând extrem de diferit, cu bicepși proeminenți, el are acum un stil mai elegant, inclusiv costume ciudate și pălării de top inspirate din moda anilor 1940. Stan și-a lăsat, de asemenea, părul facial să crească, iar acum are o barbă și o mustață pufoasă. De asemenea, Stan a făcut o schimbare majoră în carieră. De când a jucat în Harry Potter, a jucat în filme precum Hostel: Partea a II-a și The Cloaking. Ultimul său credit a fost însă în filmul din 2021, Last Man Down.

Krum și-a schimbat cariera

La începutul acestui an, actorul și-a lăsat fanii uimiți când a împărtășit schimbarea neașteptată a carierei sale. El este acum conferențiar și speaker motivațional.

Scriindu-le fanilor săi pe Instagram, el a spus Astăzi a fost o zi foarte motivațională. Am luat parte la o prelegere și sper că i-am inspirat pe studenți la fel de mult cum m-au inspirat ei pe mine.”

În prezent, Stan se autointitulează actor, om de afaceri, Youtuber și aventurier pe conturile sale de socializare. Pe Cameo-ul său, el a scris: Actor și influencer, motivator de fitness, Youtuber și Instagrammer all round peoples kind of guy care iubește să vadă oamenii zâmbind și fiind fericiți. Cel mai bine cunoscut pentru Harry Potter – Viktor Krum, dar și pentru #stansarmy și Stan Yanevski acum el însuși. Vrei un mesaj personal, hai să-l facem unic și special!”

Citește și