• Păpușa unicat recreează ținuta pe care Dame Helen a purtat-o la Cannes anul trecut.
  • De asemenea, păpușa ține în brațe o statuetă Oscar în miniatură.
  • Îmi place că păpușa Barbie poartă una dintre ținutele mele preferate de pe covorul roșu”, a declarat Dame Helen.

Dame Helen Mirren și Kylie Minogue se numără printre cele opt femei onorate cu propria lor asemănare Barbie înainte de Ziua Internațională a Femeii, scrie Sky News.

Actrița Dame Helen, în vârstă de 78 de ani, starul din The Queen”, Elizabeth I”, Gosford Park”, Calendar Girls”, serialul de televiziune Prime Suspect” și naratorul filmului Barbie, a fost aleasă ca model britanic al lui Barbie de către producătorul jucăriilor, Mattel.

Ea a declarat că a fost absolut uluită” de această veste.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Este un lucru foarte special și ceva ce pot adăuga pe lista mea de realizări preferate – să devin o Doamnă a Imperiului Britanic, să am un Oscar, să am o stea pe Hollywood Walk of Fame și să am propria mea Barbie”, a spus ea.

Păpușa unicat recreează ținuta pe care Dame Helen a purtat-o la Cannes anul trecut: o rochie albastru albăstrele de la Del Core și bijuterii de la Bulgari, precum și părul albastru și un evantai.

De asemenea, păpușa ține în brațe o statuetă Oscar în miniatură, în semn de recunoaștere pentru premiul de cea mai bună actriță obținut de Dame Helen în 2007 la Premiile Academiei pentru The Queen.

Îmi place că păpușa Barbie poartă una dintre ținutele mele preferate de pe covorul roșu”, a declarat Dame Helen.

A fost prima dată când am avut părul albastru și m-am simțit atât de emoționată. Îmi place să îmbrățișez moda teatrală și bucuria pe care o poate aduce distracția cu moda, și cred că această bucurie ar trebui să fie fără vârstă”.

Pentru a marca cel de-al 65-lea an aniversar al lui Barbie, Mirren se numără printre cele opt femei recunoscute pentru că au modelat viitorul prin poveștile lor inspiratoare, fiecare dintre ele fiind recunoscută cu o păpușă realizată după chipul și asemănarea lor.

Celelalte femei sunt cântăreața australiană Kylie Minogue; cântăreața canadiană Shania Twain; comedianta și activista germană Enissa Amani; regizoarea, producătoarea și scenarista mexicană Lila Aviles; artista, activista, autoarea și producătoarea americană Viola Davis; modelul japonez Nicole Fujita; și creatoarea de conținut din comunitatea indigenă Tatuyo Amazonas, Maira Gomez.

Krista Berger, vicepreședinte senior și șef global al Barbie și păpuși, a declarat: „Am fost foarte încântată să vă prezint pe toți cei de la Barbie și păpuși: „Povestea lui Barbie nu a fost niciodată doar despre ea.

Este vorba despre nenumăratele fetițe pe care le-a inspirat și despre milioanele de povești pe care le-a ajutat să și le imagineze de-a lungul timpului.”

Citește și