• HMD Global, compania care produce telefoane sub numele Nokia, s-a asociat cu producătorul de jucării Mattel pentru a lansa Barbie Flip Phone-ul.
  • Telefonul va fi un feature phone, nu un smartphone, și va promova concepte precum digital detox și implicarea fetelor în tehnologie.
  • Designul a fost revizuit de mai multe ori pentru a se potrivi cu imaginea mai amplă a mărcii Barbie și pentru a oferi o experiență unică utilizatorilor.

Un parteneriat de marcă cel puțin neașteptat ne-a adus un telefon surprinzător la care să ne entuziasmăm la Mobile World Congress (MWC) 2024. HMD Global, compania care produce telefoane sub numele Nokia, s-a asociat cu producătorul de jucării Mattel pentru a lansa Barbie Flip Phone-ul. Da, acea Barbie. Dar nu vă faceți griji, că acesta nu va fi doar o versiune roz a unui vechi telefon Nokia, conform Digital Trends.

Ce va reprezenta telefonul, dacă va fi mai mult decât o altă colaborare?

Ferguson a spus: „A fost o bucurie absolută și o plăcere să lucrăm cu echipa de la Mattel și să vedem călătoria pe care a parcurs-o Barbie în ultimii ani și am putut discuta despre lucruri precum detoxifierea digitală și fetele în tehnologie.”

Barbie Flip Phone-ul nu va fi un smartphone complet, ci un feature phone, ceea ce se potrivește punctelor forte ale HMD Global ca producător și este legat de conceptul de digital detox. Conform unor cercetări citate de companie, este o preocupare pentru mulți tineri cu vârste între 16 și 24 de ani, mulți dintre ei făcând eforturi să-și limiteze timpul petrecut pe rețelele de socializare.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

„Acest dispozitiv în special va avea acel factor de formă clasic și acesta este unul dintre punctele de atracție pentru acest public în special,” a spus Ferguson. „Ei sunt extrem de pricepuți digital și își trăiesc viața online, dar sunt, de asemenea, extrem de anxioși cu privire la petrecerea prea mult timp pe rețelele de socializare și pe telefoanele lor. Ei recunosc acest lucru. Încercăm să-i ajutăm cu provocările și problemele reale pe care oamenii le întâmpină.”

„Vor fi lucruri noi în software și un aspect și o senzație noi și plăcute. Vor fi lucruri noi în cutie și ambalaj. Facem totul personalizat cu Mattel în această colaborare. În mod evident, există anumite elemente ale dispozitivelor istorice, deoarece există un motiv pentru care vor să lucreze cu noi. Vor să se bazeze pe moștenirea uimitoare pe care o avem fiind singurii producători de dispozitive Nokia.”

Citește și: