• Starul pop, în vârstă de 27 de ani, a postat pe rețelele sociale fotografii cu un model de costum de baie care face parte din colecția La Vacanza.
  • Dua Lipa și-a prezentat modelele de costume de baie la care a lucrat alături de Donatella Versace pentru celebra casă de modă, Versace.
  • Donatella Versace a adăugat un comentariu la postarea cântăreței: „Vreau să spun…!!” iar un fan a completat: „Supermodel”.

Dua Lipa a distribuit pe rețelele sociale mai multe fotografii în care s-a afișat într-un costum de baie strălucitor, scrie Daily Mail. Cântăreața a pozat pentru casa de modă Versace, fiind surprinsă lângă Cadillac de epocă.

Cântăreața din Londra și-a prezentat modelele de costume de baie la care a lucrat alături de Donatella Versace pentru celebra casă de modă, Versace. Aceasta a purtat un bikini cu detalii aurii care i-a pus în evidență silueta incredibilă în timp ce se afla într-un cadru în aer liber lângă blocuri.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Cântăreața a pozat lângă un Cadillac roz strălucitor în mijlocul unui apus de soare european. Bijuterile roz și aurii îi împodobeau încheieturile și urechile, sclipind în lumina romantică a orei. Imaginile au fost distribuite pe Instagram, iar fanii au perceput imaginile ca fiind „uimitoare” și „foarte sexy”.

Starul pop, în vârstă de 27 de ani, a scris în descrierea postării: „Se apropie sezonul Vacanza!!! ~ fotografiat de @carlijnjacobs pentru colecția mea @versace „La Vacanza”, co-proiectată de mine și @donatella_versace.

Fanii și prietenii s-au adunat în secțiunea ei de comentarii pentru a lăuda setul pe care l-a purtat. Donatella Versace însăși a scris: „Vreau să spun…!!” iar un fan a completat: „Supermodel”. Un al treilea a adăugat: „Regina”.

Citește și

Regizorul James Cameron rupe tăcerea în legătură cu submersibilul scufundat: „Este într-adevăr destul de suprarealist”

Cinci lecții de stil de la Sarah Jessica Parker. Nu-ți fie teamă să porți tocuri colorate

Jumătate dintre americani cred că fiul lui Joe Biden a primit tratament special din partea procurorilor