• Artista Dua Lipa, câștigătoare a trei premii Grammy, a creat o nouă colecție pentru Versace, intitulată „La Vacanza”.
  • Lipa și Donatella Versace, director de creație al brandului din 1997, au început să lucreze împreună în 2018.
  • În afară de o serie de look-uri complet negre, paleta de culori a colecției este aproape exclusiv pastel.

Artista Dua Lipa, câștigătoare a trei premii Grammy, a creat o nouă colecție pentru Versace, intitulată „La Vacanza”.

Lipa și Donatella Versace, director de creație al brandului din 1997, au început să lucreze împreună în 2018, după ce vedeta a purtat o combinație îndrăzneață de body și jachetă din denim pentru prima sa prestație la Brit Award. Restul, a declarat perechea în timpul unei conferințe de presă marți, înainte de spectacol, a fost istorie, scrie CNN.

Colecția – care a debutat marți seară lângă piscină, într-o vilă plină de toporași din Cannes – a fost un proiect intim și a fost programată să coincidă cu cel mai extravagant festival de film din lume. Invitații au fost în principal influenceri și muzicieni populari pentru Gen Z, inclusiv Troye Sivan, Rina Sawayama și Peggy Gou (deși pilotul de Formula 1 și luminarea modei, Lewis Hamilton, și-a făcut apariția). Modelul britanic Rosie Huntington-Whitely a fost singurul participant la Cannes care a ajuns la spectacol în calitate de invitat.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Inspirată de arhivele istorice ale Versace din anii 1990, colecția de vacanță- un termen din industrie care se referă la hainele produse în afara sezoanelor tradiționale de primăvară-vară și toamnă-iarnă – a început în octombrie, când Lipa i-a trimis lui Donatella schițe cu viziunea sa. „Chiar nu știu să desenez”, a declarat cântăreața la conferința de presă de la Cannes. „A fost de ajuns!”, a comentat Donatella, care a subliniat implicarea lui Lipa în întregul proces de creație („de la A la Z.”)

În afară de o serie de look-uri complet negre, paleta de culori a rămas aproape exclusiv pastel – de la rochii mini roz pudră, împodobite cu pandantive Medusa și detalii cu cheia Greca, până la costume cu monogramă de culoare albastru cer. „Este cochet, sunt într-adevăr culorile verii”, a declarat Lipa.

Citește și: