• Fanii cred că Hailey Bieber a dezvăluit sexul copilului ei cu Justin Bieber, speculând pe baza unei postări pe Instagram.
  • Comentariile sugerează că bebelușul ar putea fi o fetiță, iar unii oferă sugestii de nume.
  • Hailey și Justin au anunțat că sunt în așteptarea primului lor copil într-o postare pe Instagram, iar familiile lor sunt entuziasmate.

Fanii cred că Hailey a dezvăluit sexul copilului ei cu Justin Bieber, scrie The Independent.

Fondatoarea Rhode Skin a postat pe Instagram o serie de fotografii care arată ce a mai făcut recent, inclusiv modele de picturi de unghii inspirate de primăvară și poze cu burtica de gravidă. „Mici flori de cireș pe unghiile mele, mici flori de cireș în burtica mea”, a scris ea în descriere.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Recomandări

PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL
ZELENSKI CÂȘTIGĂ PRIMA RUNDĂ
SUMARIN RUSESC, REPERAT ÎN LARGUL COASTEI DE VEST A SCOȚIEI
CHINA TRIMITE DOI URȘI PANDA ÎN AUSTRALIA
CHATBOTUL A.I. DE LA META NU VINE ÎN EUROPA
ZELENSKI: PUTIN NU VA PUNE CAPĂT RĂZBOIULUI

Mulți oameni au interpretat expresia „floare de cireș în burtica mea” ca un indiciu că cei doi așteaptă o fetiță. Comentatorii și-au exprimat entuziasmul față de această presupusă dezvăluire și au început să ofere sugestii de nume pentru fetiță.

„Bebelușul Bieber este o fetiță”, a scris un fan, în timp ce altul a fost de acord, scriind: „O FETIȚĂ CONFIRMATĂ AHHHHHH”.

Alți comentatori și-au exprimat incertitudinea, formulând întrebări pentru a clarifica dacă Bieber a confirmat sau nu că așteaptă o fetiță.

„E fată? O vei numi Blossom? Sau un nume de floare ?”, a întrebat un alt fan.

„ESTE O FETIȚĂ?”, a întrebat un alt comentator.

În timp ce unii comentatori au presupus că bebelușul se va numi Blossom, alții au crezut că numele ar putea fi Cherry.

Bieber nu a răspuns încă la aceste speculații.

Hailey și Justin au anunțat pentru prima dată că așteaptă un copil pe 9 mai, într-o postare pe Instagram care îi arată pe model și pe cântăreț pe un câmp cu iarbă, cu Justin fotografiind burtica vizibilă a soției sale și făcând câteva poze împreună.

La scurt timp după anunț, mama cântărețului „Peaches”, Pattie Mallette, a intrat și ea pe Instagram pentru a-și exprima entuziasmul de a deveni bunică.

„Așa că am așteptat această zi”, a mărturisit femeia în vârstă de 49 de ani. „Acum că au împărtășit-o, pot în sfârșit să sărbătoresc cu voi toți. Oh, Doamne, voi fi bunică! Oh, Doamne!”.

Mama cântăreței, care l-a născut pe Justin când avea 18 ani, a exprimat încrederea în cuplu ca fiind viitori părinți grozavi pentru prima dată.

„Justin și Hailey, veți fi cei mai buni părinți vreodată și sunt atât de încântată. Oh, Doamne. Slavă Domnului”, a declarat ea.

Recent, Hailey a dezvăluit și pe Instagram care este ultima ei poftă de sarcină: salată de ouă pe murătură cu sos iute.

Anticipând posibilele critici, Hailey a recunoscut că gustarea ei poate să nu fie pe placul tuturor. „În prezent, cea mai mare poftă a mea. Salată de ouă deasupra unui murătură cu sos iute și nu, nu ai voie să judeci”, se spunea legenda ei la acea vreme.

În ciuda întâlnirii lor inițiale din 2009, Hailey și Justin au fost văzuți împreună doar ocazional înainte de a-și anunța logodna în iulie 2018.

Anunțând logodna lor, cântăreața „Baby” a postat pe Instagram cu o legendă lungă. „Hailey, sunt profund îndrăgostit de tot ce ești tu!” scria el la vremea aceea. „Atât de hotărât să-mi petrec viața cunoscând fiecare parte din tine, iubindu-te cu răbdare și blândețe.” „Promit să conducem familia noastră cu onoare și integritate, lăsându-l pe Isus, prin Duhul Său Sfânt, să ne ghideze în tot ceea ce facem și în fiecare decizie pe care o luăm. Inima mea este COMPLET și TOTAL a TA și te voi pune întotdeauna pe primul loc! Ești iubirea vieții mele, Hailey Baldwin, și nu aș vrea să o petrec cu nimeni altcineva.”

Cuplul și-a sărbătorit a cincea aniversare de nuntă în septembrie.

Citește și