• Hailey Bieber a sărbătorit aniversarea de un an a liniei sale de îngrijire a pielii, numită Rhode, printr-o petrecere fastuoasă în New York.
  • Ea a strălucit într-o rochie mini Vivienne Westwood Couture personalizată, acoperită cu cristale Swarovski roz, completându-și look-ul cu un coc elegant și bijuterii cu diamante.
  • Hailey a împărtășit mai multe fotografii și videoclipuri pe Instagram Stories, mulțumind tuturor celor prezenți.

Hailey Bieber a sărbătorit în mare stil aniversarea de un an a liniei sale de îngrijire a pielii, numită Rhode. Supermodelul a strălucit într-o rochie mini Vivienne Westwood Couture personalizată, acoperită cu cristale Swarovski roz, la petrecerea care a avut loc în New York, scrie People. Ea a completat look-ul cu un coc elegant și a împărtășit mai multe fotografii și videoclipuri la povestea sa de pe Instagram, pentru a sărbători evenimentul.

Soțul ei, Justin Bieber, i-a trimis un buchet de trandafiri albi și crini, felicitând-o pentru realizarea de succes a liniei Rhode și exprimându-și mândria față de ea într-un bilet special. Hailey a arătat un zâmbet larg în timpul petrecerii, în timp ce invitații se bucurau de tortul supradimensionat în formă de cilindru, inspirat de unul dintre produsele sale de îngrijire a pielii.

În videoclipurile postate, Hailey a mulțumit tuturor celor prezenți la petrecere și a apreciat echipa sa de make-up pentru aspectul său de seară. Decorul petrecerii a inclus baloane albe pe tavan, iar melodia „In Da Club” a lui 50 Cent a răsunat pe fundal.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

Hailey a tăiat tortul și a repostat fotografiile lui Emily Ratajkowski, Simon Huck și Lauren Ratner, care au participat și ei la petrecere.

Înainte de lansarea liniei Rhode, Hailey a explicat că filozofia lor este de a crea produse esențiale de înaltă calitate. Linia Rhode se remarcă prin oferirea unor produse curate și bine selecționate în industria frumuseții.

Citește și: