• Hailey și Justin Bieber nu ratează nicio ocazie să petreacă timpul împreună.
  • Recent, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță în Europa, acolo unde Hailey și-a etalat din nou silueta de invidiat.
  • Modelul în vârstă de 26 de ani a purtat un costum de baie roșu, format din două piese, în timp ce se bucura de soarele arzător și de apa Mediteranei.

Hailey și Justin Bieber nu ratează nicio ocazie să petreacă timpul împreună. Recent, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță în Europa, acolo unde Hailey și-a etalat din nou silueta de invidiat, scrie Daily Mail.

Modelul în vârstă de 26 de ani a purtat un costum de baie roșu, format din două piese, în timp ce se bucura de soarele arzător și de apa Mediteranei. Soția artistului a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, acolo unde apare alături de alți prieteni, înotând și savurând cocktailuri delicioase. 

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

În imagini apare și Justin Bieber, în vârstă de 29 de ani, care purta o pereche de pantaloni scurți maro, lăsându-și trupul plin de tatuaje la vedere. 

Într-o altă postare de pe contul de Instagram, Hailey a fost surprinsă bucurându-se de vremea frumoasă din Spania. Modelul a scris la descrierea: „Tot ce știu este că voi avea cea mai bună vară din viața mea” . 

Cea mai mare dorință, dar și temere a lui Hailey Bieber

Hailey Baldwin Bieber a acordat un interviu celor de la Sunday Times și a vorbit sincer despre temerile care o încearcă atunci când vine vorba de întemeierea unei familii cu soțul ei, Justin Bieber. Supermodelul în vârstă de 26 de ani a dezvăluit că își dorește „atât de mult” copii, dar că se teme să-i crească în ochii publicului.

„Plâng literalmente din acest motiv tot timpul!” , a mărturisit Hailey. „Îmi doresc atât de mult copii, dar în același timp mă sperie ideea. E suficient că oamenii spun lucruri despre soțul meu sau despre prietenii mei. Nu îmi pot imagina că trebuie să-i confrunt și pe cei care spun tot felul de lucruri și despre un copil. Tot ce putem face este să-i creștem cât de bine se poate. Atât timp cât se simt iubiți și în siguranță” .

Hailey, nepoata lui Alec Baldwin, a abordat și subiectul sănătății ei mintale, explicând că 2023 i-a oferit deja unele dintre „cele mai triste și mai grele momente”. Încă de luna trecută, Hailey a făcut aluzie la situația creată pe rețelele de socializare în jurul ei și al Selenei Gomez, fosta iubită a lui Justin, când a recunoscut că „a avut dificultăți” și că este „fragilă” emoțional.

„Am simțit că traversez o perioadă incomodă”, a spus ea pentru Sunday Times. „De câte ori treci de la un moment al vieții la altul, este cu adevărat incomod și poate fi cu și cu adevărat trist…Încercam să mă conectez cu alți oameni care ar putea simți la fel… Dar mulți spun: „Oh, crezi că ne pare rău pentru tine?” Și am înțeles mesajul. Este doar trist că sunt persoane care simt asta când vrei să-ți exprimi emoțiile, să te deschizi în fața lor. ”

Citește și

40 de noi staţii de încărcare pentru maşinile electrice vor fi instalate în Bucureşti. Zonele unde vor fi amplasate

8 din 10 bărbați din SUA recunosc că au luat cu ei un prezervativ la o înmormântare: „Pentru orice eventualitate”

VIDEO. Novak Djokovic, huiduit la Roland-Garros. Gestul care i-a enervat pe fani