• Hailey Bieber a sărbătorit lansarea de produse de îngrijire a pielii, Rhode, în Marea Britanie, prin organizarea unei petreceri strălucitoare la Chiltern Firehouse, în Londra.
  • Pentru eveniment, Hailey a ales o ținută impresionantă, constând într-o rochie argintie strălucitoare, fără bretele, de la Numero Ventuno.
  • Soțul ei, Justin Bieber, a optat pentru o ținută mai casual, purtând pantaloni kaki largi, o jachetă de piele oversized, un hanorac verde și o șapcă de baseball.

Hailey Bieber a sărbătorit lansarea propriei sale game de produse de îngrijire a pielii, Rhode, în Marea Britanie, organizând o petrecere la hotspot Chiltern Firehouse, la Londra, relatează Page Six.

Vedeta în vârstă de 26 de ani a surprins publicul într-o ținută sclipitoare, constituită dintr-o rochie argintie strălucitoare, fără bretele de la Numero Ventuno. Ea și-a asortat ținuta cu o pereche de cercei argintii masivi, tocuri gri și o geantă de umăr semnată de Aupen Purpose.

Soțul său, Justin Bieber a optat pentru o ținută mai casual, purtând o pereche de pantaloni kaki largi, o jachetă de piele oversized, un hanorac verde și o șapcă de baseball.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

Hailey a împărtășit, de asemenea, câteva fotografii pe Instagram, în prima zi a călătoriei sale. Ea i-a surprins pe fani, cu abdomenul său de invidiat. Modelul a purtat o rochie bej, decupată la mijloc.

Hailey Bieber a fost dată în judecată, din cauza brandului său

În iunie 2022, Hailey Bieber a fost dată în judecată de desginerii Phoebe Vickers și Purna Khatau, proprietarii fashion brandului „Rhode NYC”, pe motiv că vedeta le-ar fi copiat numele brandului. Reprezentantele Rhode NYC, lansat în 2014, au intentat un proces împotriva lui Bieber, pentru a o împiedica să folosească acest nume. Conform documentelor legale obținute de TMZ, Rhode NYC susține că Bieber a încercat să cumpere marca Rhode de la aceasta, dar proprietarii mărcii Purna Khatau și Phoebe Vickers au refuzat să-l vândă. De asemenea, compania susține că logo-ul minimalist al lui Bieber arată similar cu designul lor. 

Potrivit lui Bieber, numele nu are, însă, nicio legătură cu compania adversară, ci Rhode ar reprezenta cel de-al doilea prenume al său, cât și al mamei sale.

Ulterior, fiica lui Stephen Baldwin a câștigat procesul, iar acum brandul său se bucură de popularitate, atât în SUA, cât și în Marea Britanie.

Citește și: