FOTO. Hailey Bieber strălucește la lansarea propriei sale linii de skin care, de la Londra

Hailey Bieber a sărbătorit lansarea propriei sale game de produse de îngrijire a pielii, Rhode, în Marea Britanie, organizând o petrecere la hotspot Chiltern Firehouse, la Londra, relatează Page Six.

Vedeta în vârstă de 26 de ani a surprins publicul într-o ținută sclipitoare, constituită dintr-o rochie argintie strălucitoare, fără bretele de la Numero Ventuno. Ea și-a asortat ținuta cu o pereche de cercei argintii masivi, tocuri gri și o geantă de umăr semnată de Aupen Purpose.

Soțul său, Justin Bieber a optat pentru o ținută mai casual, purtând o pereche de pantaloni kaki largi, o jachetă de piele oversized, un hanorac verde și o șapcă de baseball.

Hailey a împărtășit, de asemenea, câteva fotografii pe Instagram, în prima zi a călătoriei sale. Ea i-a surprins pe fani, cu abdomenul său de invidiat. Modelul a purtat o rochie bej, decupată la mijloc.

Hailey Bieber a fost dată în judecată, din cauza brandului său

În iunie 2022, Hailey Bieber a fost dată în judecată de desginerii Phoebe Vickers și Purna Khatau, proprietarii fashion brandului „Rhode NYC”, pe motiv că vedeta le-ar fi copiat numele brandului. Reprezentantele Rhode NYC, lansat în 2014, au intentat un proces împotriva lui Bieber, pentru a o împiedica să folosească acest nume. Conform documentelor legale obținute de TMZ, Rhode NYC susține că Bieber a încercat să cumpere marca Rhode de la aceasta, dar proprietarii mărcii Purna Khatau și Phoebe Vickers au refuzat să-l vândă. De asemenea, compania susține că logo-ul minimalist al lui Bieber arată similar cu designul lor. 

Potrivit lui Bieber, numele nu are, însă, nicio legătură cu compania adversară, ci Rhode ar reprezenta cel de-al doilea prenume al său, cât și al mamei sale.

Ulterior, fiica lui Stephen Baldwin a câștigat procesul, iar acum brandul său se bucură de popularitate, atât în SUA, cât și în Marea Britanie.

Citește și:

Exit mobile version