• DeGeneres a explicat că una dintre găinile sale s-a rănit și a trebuit să fie mutată din cauza modului în care o tratau celelalte găini.
  • Din fericire, cotețul prietenilor noștri Harry și Meghan mai avea loc pentru încă una”, a spus ea.
  • Ducele și ducesa de Sussex chiar au participat la reînnoirea surpriză a jurămintelor lui DeGeneres cu soția sa, Portia de Rossi.

Una dintre găinile de companie ale lui Ellen DeGeneres tocmai a obținut un titlu regal. Fosta prezentatoare de talk-show a intrat pe Instagram pentru a împărtăși o actualizare despre cotețul ei de găini. În legendă, DeGeneres a explicat că una dintre găinile sale s-a rănit și a trebuit să fie mutată din cauza modului în care o tratau celelalte găini, scrie The Independent.

Piciorul lui Sinkie este reparat, dar găinile noastre încă se luau de ea, așa că a trebuit să fie relocată”, se arată în postarea ei de pe Instagram. Din fericire, cotețul prietenilor noștri Harry și Meghan mai avea loc pentru încă una. Încă nu sunt sigur care va fi titlul ei regal. Mulțumim Dr. Christine Sellers pentru îngrijirea excelentă a lui Sinkie”.

View this post on Instagram

A post shared by Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ducele și ducesa de Sussex chiar au participat la reînnoirea surpriză a jurămintelor lui DeGeneres cu soția sa, Portia de Rossi, în februarie 2023. De când Harry și Meghan s-au mutat, cuplul și-a descoperit o pasiune pentru salvarea găinilor de la o fermă industrială. Puii de companie sunt ținuți într-un coteț numit Archie’s Chick Inn”, după numele celui mai mare copil al lor, prințul Archie, în vârstă de patru ani.

Pur și simplu îmi place să salvez”, a spus Meghan în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey în martie 2021, care a avut loc după ce ea și soțul ei s-au retras din viața familiei regale. După ce DeGeneres a anunțat în mod oficial că Sinkie a fost luat în grijă de soții Sussex, mulți oameni au inundat secțiunea de comentarii cu sugestii de nume potrivite pentru o găină regală. Ducesa de gălbenuș”, a scris un comentator.

Lady Sinkington ar fi un titlu regal atât de drăguț pentru Sinkie!”, a sugerat un alt comentator. Her Henness”, a scris un al treilea comentator.

Citește și