• Rebel Wilson a vorbit deschis despre creșterea ei recentă în greutate.
  • Rebel Wilson a vorbit deschis despre procesul de pierdere în greutate de când a declarat 2020 „anul sănătății” ei.
  • Wilson: „Lucrez foarte mult. Din cauza stresului m-am îngrășat 14 kg.”

Într-o postare pe Instagram împărtășită pe 14 ianuarie, vedeta Pitch Perfect a împărtășit imagini cu ea relaxându-se într-o cadă cu hidromasaj pe o barcă, scrie Independent.

Ea a menționat modul în care programul ei de lucru încărcat a avut un impact asupra sănătății ei, scriind: „Faptul că lucrez foarte mult a însemnat că, din cauza stresului, m-am îngrășat 14 kg.”

În timp ce Wilson a mărturisit că nu ar trebui să se simtă „prost” în legătură cu schimbarea aspectului ei, ea a recunoscut că totuși a avut un impact asupra ei. „Mă face să mă simt prost cu mine însămi… nu ar trebui… dar o face”, a scris ea, înainte de a explica de ce programul ei de lucru a fost atât de încărcat în ultima vreme.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PROGNOZA METEO DE PAȘTE
TU DE CE TE BUCURI
MESAJUL PREOTULUI NECULA DE PAȘTE
CE FILME VEZI DE PAȘTE
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE

„Sunt foarte mândră de munca pe care am depus-o la noile filme și la cartea mea, doar că a fost MULT și am pierdut concentrarea asupra stilului meu de viață sănătos”, a spus ea. Vedeta Hustle a deschis apoi conversația către urmăritorii ei, întrebând: „Mai trece cineva prin același lucru?”

Spre surprinderea lui Wilson, mulți fani au reușit să se identifice cu luptele ei interne

„Corpul tău are voie să fie confortabil. Continuă să faci alegeri sănătoase și să te menții în formă, dar permite-ți bucuria și lucrurile mici care te fac fericită”, a scris o femeie. „La sfârșitul zilei, greutatea și corpul tău nu te definesc. Te vom iubi indiferent de greutatea ta. Și eu mă lupt cu acest lucru”.

O altă persoană a spus: „Atât de normală, Rebel! Un doctor mi-a spus odată: Fluctuăm în sus și în jos cu aproximativ 10 kg sau cam așa ceva toată viața noastră, este normal și, sincer, doar să aud asta a fost atât de eliberator.

Wilson urmează să lanseze un volum de memorii, Rebel Rising. „Abia aștept să citiți asta. Veți vedea o cu totul altă latură a mea. O mulțime de lucruri amuzante și serioase. Sper să vă placă cartea la fel de mult cum mi-a plăcut mie să o scriu – deși uneori a fost sfâșietor și emoționant.”

Într-un interviu cu People, comedianta în vârstă de 43 de ani a detaliat dieta ei bogată în proteine și a împărtășit că obișnuia să mănânce 3.000 de calorii pe zi. „Înainte mâncam probabil 3.000 de calorii în majoritatea zilelor și, pentru că în mod normal erau carbohidrați, tot mi se făcea foame”, a spus Wilson.

De asemenea, Wilson a vorbit sincer despre faptul că, de când a slăbit, oamenii o tratează diferit, cum ar fi faptul că îi țin ușile deschise sau îi cară cumpărăturile. „Îmi place să cred că arătam bine în toate mărimile și alte chestii și am fost întotdeauna destul de încrezătoare. Așa că nu e ca și cum nu aș fi fost încrezătoare, iar acum sunt super încrezătoare”, a spus ea.

„Cred că ceea ce a fost foarte interesant pentru mine este modul în care te tratează ceilalți oameni. Uneori, fiind mai mare, oamenii nu se uitau neapărat de două ori la tine. Iar acum că sunt într-o formă bună, parcă, oamenii se oferă să-mi care cumpărăturile la mașină și îmi țin ușile deschise.”

Citește și