• Marc Antony și Nadia Ferreira și-au unit destinele la începutul anului, în Miami.
  • Nunta Sofiei Richie cu direcorul muzical Elliot Graingea a costat 4 mil. $.
  • Michelle Yeoh s-a căsătorit cu Jean Todt , fost Ceo Ferrari după o logodnă de 19 ani.

Dragostea a plutit în aer și în 2023, iar unele dintre cele mai cunoscute vedete și-au legat destinul și au spus DA. Prima nuntă a anului a fost cea a lui Mark Antony de 54 de ani cu Nadia Ferreira, de 23 de ani. Aceștia au avut o ceremonie fastuoasă în Miami la care au participat David și Victoria Beckham, Salma Hayek, Luis Fonsi, Maluma și Romeo Santos.

Rita Ora a confirmat că ea și regizorul Taika Waititi au spus „Da”, după luni de speculații. Ca să marcheze momentul din viața lor, Rita Ora i-a făcut lui Taika și o melodie, You.

Sofia Richie, fiica cântărețului Lionel Richie în vârstă de 24 de ani s-a căsătorit cu Elliot Grainge, în sudul Franței în luna aprilie. Sofia a fost condusă la altar de tatăl ei, iar la nuntă au participat Paris Hilton și Nicole Richie. Dragostea a avut și aromă de Oscar.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Michelle Yeoh s-a căsătorit cu Jean Todt. Michelle a spus „Da” în cadrul unei ceremonii intime la Geneva, Elveția în luna iunie. Actrița „Everything Everywhere All Once” și Todt au radiat de fericire în timp ce și-au împărtășit ziua specială cu câțiva prieteni apropiați. Starul Marvel Chris Evans i-a spus „Da” iubitei sale. Au fost prezenți câțiva dintre foștii co-staruri ai actorului, iar telefoanele au fost confiscate în încercarea de a păstra ziua specială foarte privată.

Greta Gerwing, regizoarea Barbie, s-a căsătorit cu partenerul ei de 12 ani, Noah Baumbach, la primăria din New York. Cei doi au doi băieți împreună, unul de 3 ani și unul venit recent anul acesta.

Citește și