• Soarele apare astăzi în toate regiunile, iar maximele urcă la 14°C în sud.
  • La noapte va fi ceață în sud și în Transilvania, iar temperaturile vor fi ușor pozitive.
  • Iarna s-ar putea întoarce în România după 8 ianuarie.

Te pregătești să treci în noul an cu soare și temperaturi de primăvară. Următoarele ore aduc maxime de până la 14 grade în sudul țării, iar noaptea dintre ani vine cu ceață în zonele joase. Primele zile ale anului 2024 ne aduc în continuare vreme caldă și temperaturi mai ridicate decât cele normale.

Pentru ultima zi din an, 31 decembrie 2023, noaptea în care românii fac trecerea în Anul Nou 2024, sunt așteptate temperaturi destul de mari. Maximele la scara întregii ţări, în 31 decembrie, vor fi cuprinse între 5 până la 12-13 grade. Vor fi 12 grade în Capitală.

Minimele pe parcursul nopţii vor fi în cea mai mare parte a ţării pozitive. Cele mai ridicate valori, 4-5 grade în partea de vest, sud-vest a ţării, 6-7 grade în zona litoralului. Minime coborâte spre minus 4 – minus 5 grade vor fi doar în zonele depresionare din estul Transilvaniei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Cunoscutul ger al Bobotezei din ziua de 6 ianuarie va lipsi cu desăvârşire. Maximele, în prima săptămână, cu mici variaţii de la o zi la alta a anului 2024, vor fi cuprinse între 5 până la posibil 13-14 grade.

Citește și