• Toată mâncarea pe care o servesc câinilor este comestibilă și pentru oameni.
  • Noul local pentru clienții cu patru picioare și „colegii lor bipezi” a fost deschis luna trecută.
  • Meniul, așa cum este conceput de proprietari, este la prețuri rezonabile.

„Într-o noapte ploioasă de toamnă, tovarășul meu canin Sherlock și cu mine am găsit un restaurant nou – destul de unic în oraș și în toată țara – numit în mod corespunzător Fiuto, cuvântul italian pentru adulmecare”, relatează Washington Post.

Noul local pentru clienții cu patru picioare și „colegii lor bipezi” a fost deschis luna trecută în zona Ponte Milvio, un cartier din Roma, renumit pentru viața de noapte. Cu toate acestea, formula sa particulară îl diferențiază de celelalte, într-un oraș în care mâncatul este mai formal, iar tradiția deseori învinge noutatea.

Fiuto depășește cu mult opțiunile „prietenoase cu câinii” găsite în atât de multe orașe

Meniul, așa cum este conceput de proprietari, afișează mâncăruri de înaltă calitate, la prețuri rezonabile, dar evită discriminarea: gama de feluri de mâncare deschise pentru câini este aproape la fel de sofisticată. Și, spun proprietarii, toată mâncarea pe care o servesc câinilor este comestibilă și pentru oameni.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Într-o noapte, un oaspete a decis că trebuie să guste din mâncarea câinelui ei”, a spus Marco Turano, 33 de ani, managerul restaurantului și unul dintre cei trei proprietari ai săi. „Se pare că amândoi au fost mulțumiți de rezultat.”

Citește și