• Jay Alvarrez a urcat o platformă de skateboard până la 3000 de metri.
  • Platformă de skateboard era susținută de un balon cu aer cald.
  • Jay s-a dat cu skateboard-ul, iar apoi a sărit în gol cu parașuta.

Jay Alvarrez are opt milioane de urmăritori pe Instagram și face clipuri în care este tras cu placa pe apă de un elicopter. Jay Alvarrez a colaborat cu firme precum Calvin Klein sau Ralph Lauren, având o avere netă estimată la 2 milioane de dolari.

Carpe diem sau „trăiește clipa”, dar unii știu să o trăiască mai intens decât alții, iar eu sunt cu ochii pe ei. Un tânăr din de 28 de ani, din Oahu, Hawaii face senzație pe Instagram cu clipurile lui. Tânărul practică sporturi extreme, iar ultimul truc a devenit viral. Jay Alvarrez a urcat o platformă de skateboard până la 3000 de metri altitudine, cu ajutorul unui balon cu aer cald. După ce a executat câteva scheme cu skateboard-ul a sărit în gol cu parașuta.

View this post on Instagram

A post shared by Jay (@jayalvarrez)

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

De-a lungul anilor, Jay Alvarrez și-a constuit o comunitate de peste opt milioane de urmăritori. Tânărul își surprinde fanii cu videoclipuri în care este tras cu placa pe apă de un elicopter, merge pe o frânghie suspendată deasupra unei cascade sau înoată cu meduzele în ocean.

Sporturile extreme, dar și alura de bad boy îi fascinează pe urmăritori. Faima i-a adus contracte cu firme celebre precum Calvin Klein, Express, Ralph Lauren sau Hyundai Tucson. Iar treaba merge bine, Jay Alvarrez are o avere netă estimată la 2 milioane de dolari.

Citește și