• Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, a devenit din nou tată, după ce iubita sa, Noor Alfallah, a născut un copil.
  • Cei doi au fost văzuți plimbându-se în oraș ca un cuplu fericit.
  • În ciuda unor probleme medicale, Al Pacino a devenit tătic pentru a patra oară.

Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, a devenit din nou tată. Prietenii apropiați ai cuplului au dezvăluit că iubita lui, Noor Alfallah, a născut, iar cei doi au fost deja văzuți în oraș, plimbându-se împreună ca un cuplu fericit., relatează TMZ.

Deși nu se cunoaște încă sexul copilului, atât Al Pacino, cât și Noor sunt extrem de fericiți să devină părinți. Miercuri seara, cei doi au fost observați ieșind de la o cină romantică la Sunset Tower din Los Angeles. La plecare, Al a fost văzut conducând mașina, cu Noor alături, iar în spate se putea observa ceea ce părea a fi un scaun de mașină pentru copil. Cu toate acestea, nu este clar dacă bebelușul Pacino se afla în mașină în acel moment.

Fotografiile recente surprind un cuplu cu un aer vesel, care are multe motive de sărbătoare. Luna trecută, presa specula că cei doi așteaptă un copil, iar la momentul respectiv se estima că Noor era însărcinată în aproximativ 8 luni.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Al Pacino și Noor sunt împreună din aprilie 2022, dar sarcina a fost o surpriză totală pentru actor, conform surselor. Se spune că Al Pacino nu avea planuri de a avea un al patrulea copil. De fapt, existau probleme medicale care, se credea, îi împiedicau pe actor să mai aibă copii la o vârstă atât de înaintată. Cu toate acestea, se pare că Al Pacino este din nou tătic, în ciuda așteptărilor inițiale.

Citește și: