• Actorul, în vârstă de 52 de ani, și-a petrecut vacanța alături de fiica sa Ava la un poligon de golf.
  • Au trecut cinci luni de la accidentul devastator din 1 ianuarie care l-a lăsat în stare critică.
  • Mai mult de 35 de oase din corpul lui Renner au fost rupte.

Sâmbătă, Jeremy Renner a distribuit pe Instagram o înregistrare video cu priveliștea pe care o are în timp ce conduce pe un drum cu vedere la Lacul Tahoe pentru ceea ce a dat de înțeles în legendă că este o vizită cu cei dragi lui. Lacul Tahoe / Acasă #familie #lakeday”, a scris Renner, în vârstă de 52 de ani, scrie Daily Mail.

Actorul a împărtășit, de asemenea, două fotografii din excursie pe Instagram Story duminică. O fotografie a prezentat o pereche de jet ski-uri plasate pe marginea apei, în timp ce un alt instantaneu părea să-l arate pe Renner stând pe o placă de paddle board în apă cu fiica sa Ava, în vârstă de 10 ani.

Acasă”, a scris starul din Avengers deasupra imaginii cu jet ski-urile. Lacul Tahoe, aflat la granița dintre California și Nevada, se află în apropierea casei lui Renner din Washoe County, unde a avut loc accidentul actorului de la Revelion, când a fost lovit de un plug de zăpadă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

La mai bine de patru luni de la incident – în care Renner și-a rupt peste 30 de oase și a suferit mai multe intervenții chirurgicale după ce plugul de zăpadă l-a călcat în timp ce își ajuta nepotul să scoată din zăpadă un vehicul împotmolit – se pare că acesta rămâne pe drumul cel bun în recuperarea sa.

Pe 19 mai, Renner a distribuit un videoclip în care se vede alergând ușor pe o bandă de alergare, despre care a scris că este prima sa încercare de alergare ușoară” de la accident.

Renner nu a anunțat încă niciun viitor rol în filme deoarece continuă să se recupereze în urma accidentului cu plugul de zăpadă de la 1 ianuarie, dar a pășit pe primul său covor roșu de la incident luna trecută, la premiera din Los Angeles a serialului său de realitate Disney+ Rennervations.

Citește și