• Arnold Schwarzenegger a împărtășit câteva cuvinte frumoase pentru Bruce Willis, după ce acesta s-a retras recent din actorie.
  • Familia actorului din „Die Hard” a declarat că acesta „se va retrage” din actorie în urma diagnosticului de afazie.
  • Într-o actualizare ulterioară, familia sa a împărtășit că starea sa a progresat, iar acum a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Arnold Schwarzenegger a împărtășit câteva cuvinte frumoase pentru Bruce Willis, după ce acesta s-a retras recent din actorie, scrie The Independent.

În martie 2022, familia lui Willis a anunțat pentru prima dată că actorul din „Die Hard” se va „retrage” din actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie. Într-o actualizare ulterioară, familia sa a împărtășit că starea sa a progresat, iar acum a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

În timp ce vorbea cu CinemaBlend despre noua sa comedie de acțiune de pe Netflix, FUBAR, Schwarzenegger a luat un moment pentru a reflecta la moștenirea de la Hollywood a colegului său din „Expendables”.

Recomandări

KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
MESSI NU MAI JOACĂ ÎN MLS ALL-STAR GAME
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
COLEGI DE APARTAMENT
CHEATLE RECUNOAȘTE EȘECUL
EPOCA ABUZURILOR PE INSTAGRAM

„Cred că este fantastic. El a fost, întotdeauna, de ani și ani de zile, este un star uriaș, uriaș. Și cred că va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă”, a spus actorul din „Terminator” , în vârstă de 75 de ani, despre Willis. „Și un om bun. Am înțeles că, în condițiile în care se afla, din punct de vedere al sănătății, a trebuit să se retragă. Dar, în general, știți, nu ne retragem niciodată cu adevărat. Eroii de acțiune, se reîncarcă.”

Cele două legende ale actoriei și-au unit forțele pentru prima dată lucrând împreună la lanțul de restaurante Planet Hollywood. Apoi au jucat unul alături de celălalt în franciza The Expendables.

La începutul lunii martie, soția lui Willis, Emma, a sărbătorit cea de-a 68-a aniversare a actorului cu un mesaj emoționant.

„Dar am momente de tristețe, în fiecare zi, de durere în fiecare zi, și o simt cu adevărat astăzi, de ziua lui de naștere”.

Între timp, Schwarzenegger a revenit pe marele ecran în rolul lui Luke, un agent CIA care este forțat să se întoarcă pe teren pentru o ultimă misiune, după ce descoperă un secret de familie, în serialul FUBAR de la Netflix.

Citește și