• Interscope a lansat recent o ediție specială a vinilului „To Pimp A Butterfly”.
  • O artistă contemporană a proiectat designul coperții.
  • Vinilul este îmbrăcat în Gucci.

Interscope Records a lansat o ediție limitată a discului de vinil „To Pimp A Butterfly” al lui Kendrick Lamar, scrie Robb Report. LP-ul va putea fi cumpărat doar dacă scoți din buzunar 2.500 de dolari. Disponibil într-o ediție de numai 100 de exemplare, discul este ambalat și personalizat de Gucci. În plus, fiecare comandă va fi însoțită de un format mare, de colecție, al catalogului „Artists Inspired by Music: Interscope Reimagined”, care sărbătorește cea de-a treia aniversare a casei de discuri.

Vinilul „To Pimp A Butterfly” se mândrește, de asemenea, cu o copertă specială creată de artista contemporană americană, Lauren Halsey. Coperta este o adevărată operă de artă. Aceasta se prezintă într-o imprimare giclée de calitate.

Kendrick Lamar a ales numele „To Pimp a Butterfly”, pentru că a vrut să „spargă ideea de a fi proxenet în industrie și în comunitate, iar mai apoi să descopere o nouă viață și să vrea să o împărtășească”, după cum a declarat pentru Grammy.com în 2016. După o călătorie în Africa de Sud în 2014, Lamar s-a întors cu o nouă perspectivă asupra vieții și a industriei în ansamblu. Albumul complet are 16 melodi și include celebrități precum George Clinton, Snoop Dogg, Anna Wise, Bilal și Thundercat.

În ceea ce privește lucrarea artistică, Lauren a reușit să capteze prin creație spiritul versurilor lui Lamar și a proiectului în ansamblu. LP-ul expune, prin versuri, experiențele personale din viața rapperului, atât cele referitoare la comunitatea în care a crescut, cât și cele legate de culoarea pielii lui.

Kendrick Lamar a câștigat 17 premii Grammy, un premiu Pulitzer, precum și mai multe premii BET și Billboard de-a lungul celor 13 ani de carieră. „To Pimp a Butterfly” a fost nominalizat pentru două Grammy, unul NME, pentru cel mai bun album și un Danish Music Award pentru album internațional.

Citește și