FOTO. Kylie Jenner a debutat pe podium pentru a închide show-ul Coperni la Paris Fashion Week. Evenimentul a avut loc la Disneyland

Kylie Jenner și-a surprins fanii cu debutul ei pe catwalk la Săptămâna Modei de la Paris la Disneyland Paris, conform The Independent.

Vedeta, în vârstă de 27 de ani, care a fost văzut la Place Vendôme susținând-o pe sora sa Kendall pentru podiumul Schiaparelli săptămâna trecută, a încheiat spectacolul Coperni de primăvară/vară 2025 marți, 1 octombrie, într-o rochie neagră din tafta bufantă cu castelul magic Disney în spatele ei.

Defilarea lui Jenner a marcat primul podium al proprietarului KHY de când a fost model pentru designerul de rochii de bal Sherri Hill în 2013. Vedeta Kardashians nu a defilat niciodată pentru o casă de modă și a pășit pentru prima dată pe un podium pentru Abbey Dawn, marca lui Avril Lavigne, când avea 14 ani.

Focurile de artificii au decorat cerul din spatele castelului roz în timp ce Jenner pășea pe podiumul Disneyland. Ea a fost însoțită pe podiumul Coperni de supermodelul Irina Shayk, cu participanți, inclusiv actorii James Franco și Cole Sprouse.

Scriind pe Instagram, Jenner a spus că experiența a făcut-o să se simtă „ca o prințesă în viața reală” și le-a mulțumit fondatorilor Coperni, Sebastien Meyer și Arnaud Vaillant, pentru casting.

„Nici nu pot exprima cât de recunoscătoare vă sunt vouă și acestei nopți de basm pe care nu o voi uita niciodată”, a spus ea.

Fanii s-au grăbit să-și exprime entuziasmul pentru apariția pe podium a lui Jenner pe X / Twitter.

„Kylie Jenner tocmai a închis show-ul de podium Coperni la Disneyland. Pun pariu că nu credeai că vei citi aceste cuvinte astăzi”, a scris o persoană.

Jenner, care are un fiu, Aire, în vârstă de doi ani, și o fiică Stormi, în vârstă de șase ani, cu fostul ei partener Travis Scott, a fost văzută frecvent în parcurile Disney cu cei doi copii ai ei.

Făcând aluzie la apariția ei Coperni la Vogue în septembrie, Jenner a spus: „De fiecare dată când merg la Paris, lucrurile se întâmplă pur și simplu. Este o lume cu totul nouă”.

Exit mobile version