• Kylie Jenner și fiica ei, Stormi, au atras luni toate privirile la prezentarea de modă Jacquemus.
  • Stormi s-a afișat în aceeași nuanță de roșu ca și mama ei, purtând un tricou, pantaloni de piele și un pulover roșu pe umeri.
  • Săptămâna trecută cele 2 au fost invitate la show-ul Valentino Haute Couture-din cadrul Paris Fashion Week.

Kylie Jenner și fiica ei, Stormi, au atras luni toate privirile la prezentarea de modă Jacquemus. Duo-ul iconic a ales să se îmbrace în culoarea roșu. Nu este prima dată când Stormi se asortează cu mama ei.

Kylie l-a lăsat pe Timothée Chalamet acasă și a luat-o Pe Stormi-ca plus one. Cele 2 au stat în primul rând la show-ul Jacquemus de luni, intitulat „Les Sculptures” din Saint-Paul-De-Vence, Franța. Kylie a ales pentru această ocazie o rochie roșie, strânsă în talie, cu detalii pe umeri în stilul anilor 80. Rochia aparține noii colecții Jacquemus. A accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați, o geantă roșie, cercei aurii și pantofi cu toc tot roșii.


La păr a optat pentru bucle lejere și machiajul natural. Stormi s-a afișat în aceeași nuanță de roșu ca și mama ei, purtând un tricou, pantaloni de piele și un pulover roșu pe umeri. Aceasta nu e prima dată când duo-ul mamă-fiică își coordonează ținutele.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Săptămâna trecută cele 2 au fost invitate la show-ul Valentino Haute Couture-din cadrul Paris Fashion Week. Ele au fost fotografiate în ținute all black. Stormi a avut o rochie neagră fără bretele-lungă pe care a asortat-o cu o pelerină cu pene.

Amândoua și-au asortat ținutele cu ochelari de soare. Du-ul nu e singuurl care are acest obicei. Și soția lui John Legend, Chrissy, a distribuit fotografii cu fiica ei,Luna. Am văzut-o și pe Serena Williams cu Olympia în același costum de baie. Nu pot uita și de Beyonce cu Blue Ivy.

Citește și