• Kylie Jenner și Travis Scott au schimbat oficial numele fiului lor, care inițial fusese numit Wolf Jacques Webster.
  • Potrivit unor documente judiciare, Jenner a depus o cerere pentru a schimba legal numele fiului său din Wolf în Aire pe 22 iunie.
  • Kylie a explicat anterior că nu au simțit o conexiune cu primul nume și au decis să-l schimbe.

La mai bine de un an după ce s-a născut, Kylie Jenner și Travis Scott au schimbat oficial numele fiului lor, care a fost inițial numit Wolf Jacques Webster, scrie People.

În februarie 2022, Jenner a dezvăluit schimbarea numelui pe Instagram, fără a spune însă noul nume al copilului. Ea a explicat că au decis să facă acest lucru deoarece nu s-au simțit cu adevărat conectați la numele anterior.

„Pentru a vă informa, numele fiului nostru nu mai este Wolf, pur și simplu nu am simțit cu adevărat că este el. Am vrut doar să împărtășesc pentru că tot văd Wolf peste tot”, a explicat Jenner la vremea respectivă.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Ulterior, Jenner a clarificat modul corect de pronunție al noului nume al fiului său, răspunzând unui fan curios pe Instagram că se pronunță „AIR”. Potrivit unor noi documente judiciare, Jenner ar fi depus o cerere pentru ca numele fiului ei să fie schimbat în mod legal din Wolf în Aire pe 22 iunie, făcându-l oficial.

Citește și: