• Regele Charles al III-lea a lansat un canal YouTube inspirat de organizația sa caritabilă pentru mediu.
  • Regele britanic a făcut echipă cu vedetele de la Hollywood Idris Elba, Olivia Colman și Woody Harrelson pentru a-și promova canalul.
  • Organizația a produs aproximativ o sută de scurtmetraje despre inițiative de mediu din întreaga lume.

Regele Charles al III-lea a lansat un canal YouTube. Monarhul a fost inspirat de organizația sa caritabilă pentru mediu, scrie BFMTV.

Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, a făcut echipă cu vedetele de la Hollywood Idris Elba, Olivia Colman și Woody Harrelson pentru a-și promova canalul RE:TV, dedicat mediului înconjurător.

RE:TV este noua platformă de evidențiere a „soluțiilor durabile la criza climatică și a biodiversității”, potrivit lui Charles al III-lea. Canalul este o extensie a organizației sale caritabile RE:TV, fondată în 2020.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT

„Mi-am petrecut o parte din viață încercând să conving oamenii și companiile să analizeze criza climatică și să găsească soluții”, a declarat regele la lansarea proiectului.

Pentru a însoți lansarea canalului său de YouTube, RE:TV a realizat un scurt metraj intitulat „Discursurile: 50 de ani de discursuri pentru planetă”

Actori precum Idris Elba, Olivia Colman, Woody Harrelson și Glenn Close citează fragmente din discursurile lui Charles despre mediu, pe fundalul unor imagini cu defrișări și dezastre legate de încălzirea globală.

Organizația a produs aproximativ o sută de scurtmetraje despre inițiative de mediu din întreaga lume. Aceste filme au fost difuzate pe platforme precum Bloomberg și sunt acum disponibile pe YouTube. Regele este cunoscut pentru poziția sa în favoarea mediului înconjurător.

Citește și