• Lewis Capaldi a anunțat că ia o pauză prelungită de la turnee din cauza sindromului Tourette, într-un mesaj postat pe Instagram și Twitter.
  • Ellie MacDowall, iubita lui Capaldi, îl susține și îl consolează în această perioadă dificilă.
  • Pe scena de la Glastonbury, artistul a avut o criză de Tourette, chiar în timp ce interpreta melodia „Someone You Loved”.

Lewis Capaldi a anunțat că ia o pauză prelungită de la turnee din cauza sindromului Tourette, scrie The Guardian. Artistul scoțian în vârstă de 26 de ani a confirmat într-un mesaj postat pe Instagram și Twitter că va lua o pauză de la turnee în viitorul apropiat. El a menționat că prestația sa de la festivalul Glastonbury l-a determinat să-și acorde mai mult timp pentru a-și îngriji sănătatea mentală și fizică.

În urma acestui anunț, iubita sa, Ellie MacDowall, în vârstă de 23 de ani, este alături de Capaldi și îl consolează în această perioadă dificilă. Cei doi se pare că au început relația în decembrie anul trecut și au avut prima apariție publică împreună în februarie. Deși și-au păstrat în mare parte relația în privat, Ellie MacDowall a făcut aluzie la idila lor prin postări pe Instagram în care apare și Capaldi.

La începutul acestei luni, Lewis Capaldi și-a anulat toate angajamentele din iunie pentru a-și acorda timp să se odihnească și să se recupereze înainte de festivalul de la Glastonbury. Cu toate acestea, în timpul interpretării piesei sale de succes „Someone You Loved”, a avut un atac de Tourette, manifestând mișcări involuntare ale brațelor și capului, ceea ce a afectat vocea sa. Cu toate acestea, mulțimea prezentă la festival l-a susținut și i-a cântat cu entuziasm versurile piesei în timp ce artistul a avut nevoie de timp să se liniștească. Performanța sa a fost apreciată pe internet, iar fanii i-au transmis că nu trebuie să își ceară scuze pentru acest lucru.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Citește și: