• Festivalul Glastonbury a continuat sâmbătă, cu Rick Astley, care a dat startul concertelor pe Pyramid Stage.
  • Capaldi a fost nevoit să își întrerupă mai devreme recitalul din cauza unor probleme vocale, dar a primit sprijin enorm din partea miilor de festivalieri.
  • Cu o seară înainte, Arctic Monkeys a urcat pe scena principală a festivalului, fiind a treia oară când trupa formată în Sheffield a fost cap de afiș al festivalului.

Festivalul Glastonbury a continuat sâmbătă, cu Rick Astley, care a dat startul concertelor pe Pyramid Stage, care a inclus și concerte ale cantautorului scoțian Lewis Capaldi, ale starului pop american Lizzo și ale capului de afiș, trupa Guns N’ Roses, scrie The Independent.

Capaldi a fost nevoit să își întrerupă mai devreme recitalul din cauza unor probleme vocale, dar a primit sprijin enorm din partea miilor de oameni care au cântat alături de el. Mai târziu, Lizzo a făcut show interpretând unele dintre cele mai mari hituri ale sale, inclusiv „Boys” și „Watch Out for the Big Grrrls”.

Anterior, starul pop britanic Tom Grennan a sărbătorit cel de-al doilea album nr. 1 în topuri, cu un concert pe Other Stage, în timp ce Britney Spears a urcat pe scenă înainte de spectacolul de duminică al lui Elton John.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

Cu o seară înainte, Arctic Monkeys a urcat pe scena principală a festivalului, fiind a treia oară când trupa formată în Sheffield a fost cap de afiș al festivalului. Și duo-ul rock Royal Blood din Brighton a cântat pe scena principală la trei săptămâni după concertul lor controversat de la Biggest Weekend de la BBC Radio 1 din luna mai.

Citește și