• Lily-Rose Depp a postat o fotografie la povestea sa pe Instagram, în care îl sărută pe rapperul 070 Shake, al cărui nume real este Danielle Balbuena.
  • Cuplul ar fi ținut relația secretă timp de 4 luni de zile, conform mesajului pe care l-a transmis Depp pe social media.
  • În trecut, actrița a avut o relație cu Timothée Chalamet, de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „The King”.

Lily-Rose Depp are un nou iubit în viața ei. Actrița și-a confirmat relația cu rapperul 070 Shake, al cărui nume real este Danielle Balbuena . Weekendul acesta, ea a împărtășit o fotografie la povestea sa de la Instagram, în timp ce își săruta noul iubit. Ea a adăugat și textul „4 luni cu crush-ul meu”.

Potrivit E! Online, zvonurile despre idila celor doi au început să circule în februarie, când au fost văzuți împreună la Săptămâna Modei de la Paris. Fotografiile de pe rețelele de socializare în care cei doi se îmbrățișau, le-au dat de bănuit fanilor.

Nu este pentru prima dată când Lily-Rose își ascunde viața amoroasă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Ca fiică a lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, vedeta „The Idol” a fost notorie în ceea ce privește viața ei amoroasă, după ce și-a petrecut copilăria în lumina reflectoarelor.

Valoarea intimității este un lucru care mi-a fost insuflat de la o vârstă fragedă”, a declarat ea la The Drew Barrymore Show în 2021.

Valoarea intimității este un lucru care mi-a fost insuflat de la o vârstă fragedă”, a declarat ea la The Drew Barrymore Show în 2021. „Crescând într-o familie așa cum am crescut eu, a fost întotdeauna ceva care a fost – am învățat întotdeauna importanța intimității și a prețuirii acesteia și a păstrării lucrurilor doar pentru tine. Și asta este ceva ce am dus mai departe în propria mea carieră și care este foarte important pentru mine.”Crescând într-o familie așa cum am crescut eu, a fost întotdeauna ceva care a fost, am învățat întotdeauna importanța intimității și a prețuirii acesteia și a păstrării lucrurilor doar pentru tine. Și asta este ceva ce am dus mai departe în propria mea carieră și care este foarte important pentru mine.”

Cea mai mediatizată relație a lui Lily-Rose a fost cea cu Timothée Chalamet. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „The King”. Totul a devenit public în 2019, când cuplul a fost surprins în timp ce se săruta, pe un iaht.

Citește și: