• The Jonas Brothers au vorbit despre noul lor album, intitulat ,,The Album” .
  • Sănătatea fizică și mentală a trupei este o prioritate, spune Joe Jonas.
  • Frații și-au rezervat o perioadă pentru familie după lansarea și și îndatoririle de promovare pentru ,,The Album”.

Frații Jonas încă se bucură de emoțiile scenei după două decenii de activitate. Vineri au lansat cel de-al șaselea album ,,The Album” , iar în august vor începe un turneu în SUA, scrie AP

,,Călătoria în care ne-a purtat acest disc a fost o experiență unică, iar faptul că în sfârșit am reușit să împărtășim aceste piese cu voi înseamnă enorm pentru noi” , a spus trupa.

Îi mulțumim incredibilului Jon Bellion pentru că ne-a ajutat să dăm viață acestui proiect” , au continuat ei. ,,Suntem atât de mândri de aceste melodii și sperăm să vă placă la fel de mult ca și nouă.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Albumul a fost produs în mod executiv de Jon Bellion și are 12 piese. Mai mult, discul a inclus câteva cântece care au atins părți ale vieții lor care nu au fost explorate până acum.

,,Cred că este o experiență foarte personală pentru toți trei” , a declarat Kevin Jonas pentru ABC Audio, referindu-se la melodia ,,Little Bird” și la temă.

Chiar dacă toți cei trei membri ai trupei au acum familii, Joe subliniază că acest aspect aduce beneficii, în sensul că frații ,,vin mai devreme acasă” după turnee. Însă asta nu înseamnă că entuziasmul lor pentru turnee a dispărut.

Turneul va străbate SUA de la jumătatea lunii august până în octombrie, trioul fiind foarte atent să evite epuizarea. Joe consideră că sănătatea fizică și mentală a trupei este o prioritate și este ferm convins că membrii trupei pot avea grijă de ei înșiși în acest sens, bucurându-se de fiecare moment alături de ceilalți și având o experiență minunată în același timp.

După lansarea și îndeplinirea obligațiilor de promovare pentru albumul lor, frații și-au alocat o perioadă pentru a petrece timp cu familia înainte de a se pregăti pentru turneul din august.

Citește și

FOTO. Cum arată Mercedes-AMG Project ONE, mașina de 2,7 milioane de dolari

Moulin Rouge: Peste 8 milioane de dolari pentru a readuce spectacolul la viață

Astronomii explică ce a provocat cea mai mare explozie cosmică văzută vreodată