• Priyanka Chopra a vorbit recent despre începutul relației cu Nick Jonas.
  • Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată la o petrecere Vanity Fair.
  • Cuplul își face în continuare apariția în public împreună, cum ar fi participarea la Met Gala.

Priyanka Chopra a vorbit recent despre povestea ei de dragoste cu soțul ei, Nick Jonas, dezvăluind cum a început încântătoarea lor poveste de dragoste în 2016 și cum a evoluat spre o căsnicie frumoasă și spre a fi părinți, scrie Hello Magazine.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată la petrecerea Vanity Fair de decernare a premiilor Oscar, unde cântărețul Jonas Brothers a făcut o impresie de neuitat asupra actualei sale soții.

Priyanka a povestit despre o întâlnire pe care au avut-o în cadrul unei emisiuni și a spus că a fost extrem de încântată. Ea a descris momentul ca fiind similar cu o poveste de basm, unde timpul s-a oprit și a fost ca o întâlnire dintr-un basm. Priyanka a menționat, de asemenea, că Nick Jonas era foarte sexy.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

,,M-a ținut de mână și m-am întors, iar el era în costum, s-a pus în genunchi și cred că timpul s-a oprit. „

Nick a povestit anterior celor de la Vogue despre întâlnirea cu Priyanka, declarând: ,,Am pus paharul jos, m-am așezat în genunchi – în fața unei mulțimi de oameni – și am întrebat cu voce tare: «Ești reală? Unde ai fost toată viața mea?»” .

După câteva luni, Nick a luat legătura cu Priyanka și au făcut schimb de numere de telefon.

Priyanka a amintit că ea și Nick își trimiteau mesaje și au avut câteva întâlniri uimitoare în oraș, una dintre ele fiind la Casa Albă. Deși a fost impresionată de întâlniri, ea inițial l-a refuzat pentru că îi era teamă să se implice într-o relație după ce trecuse prin momente dificile.

Cei doi s-au întâlnit din nou în 2017 la Met Gala, deși nu au mers împreună. În timp ce își ajusta rochia, Priyanka s-a uitat în sus și l-a văzut pe Nick, moment în care a realizat că sunt în același loc în același timp.

Cei doi s-au încurajat reciproc să încerce să aibă o relație, deși nu căutau asta inițial. Au avut o întâlnire cu prieteni la Hollywood Bowl, unde au văzut ,,Beauty and the Beast”. Priyanka a fost inițial rezervată, dar a fost captivată de seara plăcută. Nick a scris un cântec pentru ea, considerat o scrisoare de dragoste.

În iulie 2018, cuplul s-a logodit și s-a căsătorit până la sfârșitul anului. În ianuarie 2022, ei și-au întâmpinat fiica, Malti.

Cuplul a rămas unit și continuă să facă apariții publice împreună, cum ar fi participarea la Met Gala.

Citește și

FOTO-VIDEO. Cele mai frumoase și cele mai atipice ținute de la Met Gala 2023. Doja Cat „s-a deghizat” în pisica lui Karl Lagerfeld

Un oraș industrial cu grătare ieftine este atât de popular încât autoritățile le spun oamenilor să meargă în altă parte

FOTO. Trei dintre rochiile prințesei Diana vor fi scoase la licitație în Los Angeles vara aceasta. Ce sume s-ar putea plăti