• Fotograful Greg Williams a strâns 6 ani fotografii cu o parte din actorii de la Hollywood.
  • Greg a fost un fotograf de război care a activat în perioada conflictelor din Cecenia.
  • În total, Greg Williams spune povestea, prin fotografii, a peste 200 de filme.

Fie că se află în culise la premiile Oscar, filmează afișe pentru franciza James Bond sau călătorește pe platourile de filmare a peste 200 de filme, Greg Williams se bucură de genul de acces la care majoritatea fotografilor doar pot visa, scre CNN. Fostul fotograf de război, care a acoperit conflictele din Cecenia și Sierra Leone în anii 1990, a surprins momente intime cu o mică parte din lista actorilor de la Hollywood.

Povestea din spatele fotografiilor

Williams a realizat o poză în noaptea premiilor Oscar, imediat după ce Joaquin Phoenix câștigase cel mai bun actor pentru „Joker”. Avem doi oameni care se iubesc și adoră să petreacă timp în compania celuilalt. În ciuda faimei, ei se simt confortabil, ne dăm seama după faptul că mănâncă burgeri, dar și că Rooney Mara și-a dat jos pantofii, vedem că poartă Converse.

Cate Blanchett a fost fotografiată în 2020 la Festivalul de Film de la Veneția, unde, din postura pe care o are la cadru, ne dăm seama că stă pe vârfurile picioarelor, pentru ca razele soarelui să aterizeze perfect pe fața ei.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Tot la Veneția a fost pozat și Willem Dafoe, care a înțeles că fotograful nu este satisfăcut de aranjamentele din curtea hotelului, așa că Dafoe a venit cu ideea de a se juca cu apa.

Kate Winslet se plimba cu fotograful Greg Williams pe plajă, aproape de locuința actriței, iar Kate a venit cu ideea „hai să pozez aici”.

Citește și