• Brad Pitt s-a prezentat la Marele Premiu îmbrăcat într-un costum de raliu pentru a filma în noul film de Formula 1 la Silverstone.
  • Pitt a fost surprins discutând cu colegul de cinema, Damon Idris, înainte de cursa de Grand Prix al Marii Britanii de Formula 1.
  • „Nimeni nu știa că este Brad; am crezut că este o mașină F2 aleatoare”, a spus Marc Frit care participă la Marele Premiu de 15 ani.

Brad Pitt s-a prezentat la Marele Premiu îmbrăcat într-un costum de raliu pentru a filma în noul film de F1 la Silverstone, scrie Metro. Actorul, în vârstă de 59 de ani, a fost văzut discutând cu colegul de cinema Damon Idris, în vârstă de 31 de ani, înainte de cursa de Grand Prix al Marii Britanii de Formula 1.

Sursă: Metro

Filmul, în prezent fără titlu, îl prezintă pe actor în rolul unui personaj pe nume Sonny Haves, ce va conduce o echipă de curse denumită Apex. În timp ce detaliile filmului rămân necunoscute, starul este înțeles că joacă rolul unui pilot veteran de F1 care iese la pensie pentru a îndruma un tânăr talentat și a lua o ultimă încercare de glorie ca coechipier.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Sursă: Metro

Brad are, de asemenea, propria sa mașină de curse, pe care ne putem imagina că l-a făcut pe producătorul și campionul de curse Lewis să fie destul de invidios.

Brad Pitt a trecut neobservat

Este una dintre cele mai recunoscute fețe de la Hollywood, dar Brad Pitt trece în mare parte neobservat, deoarece Marele Premiu al Marii Britanii se dublează ca platou de film. este 100.000 de spectatori l-au urmărit când Pitt se urca la volan după calificarea ce a avut loc sâmbătă.

„Nimeni nu știa că este Brad; am crezut că este o mașină F2 aleatoare”, a spus Marc Frith, din Milton Keynes, care participă la Marele Premiu de 15 ani. „Dacă acesta a fost el, a fost destul de impresionant, nu l-am recunoscut”, a adăugat Jamie Kingston.

Citește și