• Înaintea celui de-al șaselea sezon al serialului „The Crown”, Netflix a oferit fanilor o primă imagine asupra actorilor care îi vor interpreta pe Prințul William și Kate Middleton.
  • Netflix a împărtășit, de asemenea, o serie de fotografii din spatele scenei cu McVey și Bellamy care filmează în Scoția.
  • Netflix nu a anunțat încă o dată de premieră pentru sezonul 6 din „The Crown”.

Înaintea celui de-al șaselea și ultimul sezon al dramei regale de succes „The Crown”, Netflix a oferit fanilor o primă imagine asupra actorilor care îi vor interpreta pe Prințul William și Kate Middleton, scrie CNN.

Imaginile publicate joi de gigantul de streaming îi arată pe noii veniți în televiziune Ed McVey și Meg Bellamy în rolul viitorilor prinț și prințesă de Wales în următoarele episoade, care se așteaptă să prezinte primele zile ale relației lor, studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția.

O imagine îi arată pe cei doi îmbrăcați casual și ținându-se de mână în timp ce se plimbă în aer liber. Celelalte imagini împărtășite o arată pe Kate într-o sală de clasă, iar William stând pe o canapea, purtând un sacou și o cravată.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM


Este de așteptat ca populara dramă să intre într-un nou deceniu și să aprofundeze povestea de dragoste a cuplului regal atunci când sezonul 6 va fi difuzat la sfârșitul acestui an. În timp ce William a mai apărut în serial copil fiind, viitorul sezon îl va înfățișa pentru prima dată ca adult.

Pe lângă imaginile de pe platou, Netflix a împărtășit, de asemenea, o serie de fotografii din spatele scenei cu McVey și Bellamy care filmează în Scoția, inclusiv o fotografie în afara filmărilor a celor doi în fața cafenelei Northpoint din St. Andrews, unde se spune că William și Kate s-au întâlnit pentru prima dată.

Seria The Crown

McVey și Bellamy se alătură unei distribuții din care mai fac parte Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana și Luther Ford în rolul Prințului Harry adolescent.

Creat de Peter Morgan, „The Crown” a devenit unul dintre cele mai de succes seriale originale ale Netflix de la premiera sa din 2016. Cu toate acestea, serialul, câștigător al premiilor Emmy și Globul de Aur, a fost supus unui control intens în ultimele luni, unii telespectatori și personalități marcante plângându-se de utilizarea licenței artistice.

Anul trecut, Netflix a apărat „The Crown”ca fiind o „dramatizare fictivă”, după ce fostul prim-ministru britanic John Major a criticat reprezentările sale din timpul mandatului său ca fiind „ficțiune dăunătoare și răuvoitoare”.

În octombrie, actrița laureată cu Oscar Judi Dench a afirmat într-o scrisoare publicată în ziarul britanic Times că „cu cât drama se apropie mai mult de vremurile noastre actuale, cu atât mai liber pare dispusă să estompeze liniile dintre acuratețea istorică și senzaționalismul crud”.

Netflix nu a anunțat încă o dată de premieră pentru sezonul 6 din „The Crown”.

Citește și