• Trupa legendară Guns N’ Roses a început un nou show mondial de la 1 iunie 2023.
  • Guns N’ Roses au deschis turneul la Eithad Arena în Abu Dhabi, apoi au mers spre Tel Aviv.
  • Guns N’ Roses vor avea un concert și în București pe data de 16 iulie la Arena Națională.

Turneul mondial al trupei Guns N’ Roses este un eveniment pe care îl așteaptă milioane de fani din întreaga lume și iată ca acum se întamplă din nou. Trupa a anunțat prezența în peste 40 de tări, conform StudHub.

Guns N’ Roses au început seria de show-uri în Abu Dhabi, apoi în Tel Aviv cu un public de 60.000 de fani care au asistat la un spectacol de 3 ore.

Fani au avut ocazia să asculte melodia „Anything Goes” de pe albumul „Appetite for Destrucion”, melodie ce a fost cântată live ultima dată în anul 1988. Trupa a cântat și alte melodii consacrate precum November Rain, It’s So Easy dar și o dedicație pentru situația din Ucraina prin melodia Civil War.

Recomandări

KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
MESSI NU MAI JOACĂ ÎN MLS ALL-STAR GAME
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
COLEGI DE APARTAMENT
CHEATLE RECUNOAȘTE EȘECUL
EPOCA ABUZURILOR PE INSTAGRAM

Când vor veni în România?

Trupa va continua turneul în Europa, urmând să aibă un show la Arena Națională pe data de 16 iulie în București. Phil Campbell and the Bastard Sons vor deschide concertul țară.

După concertul din România, trupa va continua seria de show-uri în Budapesta și Atena iar mai apoi vor continua seria de concerte în Statele Unite ale Americii în Moncton.

Citește și: