• Roger Federer a avut parte de un concert inedit alături de Coldplay.
  • Federer a urcat pe scena de la Stadion Letzigrund alături de solistul Chris Martin.
  • Într-un videoclip postat de un fan pe Twitter, Chris Martin l-a prezentat pe Federer ca fiind thee original band member”.

Fostul campion de tenis, Roger Federer, în vârstă de 41 de ani, și soția sa, Mirka Federer, în vârstă de 45 de ani, au avut parte sâmbătă de un moment special VIP alături de trupa Coldplay, informează People.

Adventure of a Lifetime”, a scris câștigătorul de 20 de Grand Slam-uri în postarea sa de pe Instagram, făcând referire la celebra melodie a celor de la Coldplay. Postarea îi arată pe Federer și pe soția sa îmbrățișându-se cu trupa înainte de spectacolul din weekend de la Zurich, în țara natală a jucătorului elvețian.

Federer a urcat pe scena de la Stadion Letzigrund alături de solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman și toboșarul Will Champion.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Într-un videoclip postat de un fan pe Twitter, Chris Martin l-a prezentat pe Federer ca fiind thee original band member” înainte ca grupul să cânte Don’t Panic”, de pe albumul de studio de debut din 2000, Parachutes. Federer a urcat pe scenă pentru un shaker solo” în timpul melodiei, în care fostul campion de tenis a folosit instrumentul dat. Când trupa a cântat Adventure of a Lifetime”, Federer a fost cel care a eliberat baloane umflate în aer.

Citește și