• Shawn Mendes și Camila Cabello au fost fotografiați împreună, la o cafenea, în New York City, în timp ce se țineau de mână.
  • Întâlnirea dintre cei doi a alimentat și ma mult zvonurile, potrivit cărora, cei doi și-ar fi reluat povestea de dragoste.
  • Apariția lor de la Coachella 2023 a stârnit adevăratele zvonuri, după ce fostul cuplu a fost surprins sărutându-se în mulțime.

Shawn Mendes și Camila Cabello, care au avut o relație timp de doi ani înainte de a se despărți în noiembrie 2021, au fost văzuți ținându-se de mână în timpul unei recente întâlniri la o cafenea, în New York City.

Cei doi au alimentat și mai mult zvonurile că s-ar fi împăcat, după incidentul din New York City. Shawn, purtând un maiou și pantaloni largi, a fost fotografiat ținându-se de mână cu Camila, care era îmbrăcată în blugi și un top alb, completat de o jachetă de piele.

Această ultimă întâlnire vine la câteva săptămâni după ce Shawn, în vârstă de 24 de ani, și Camila, în vârstă de 26 de ani, au fost văzuți apropiindu-se unul de celălalt în timpul unui spectacol de comedie la Hollywood Improv din Los Angeles, înainte de a merge împreună la Sunset Tower Hotel din West Hollywood.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dar apariția lor la festivalul Coachella din 2023 a fost cea care a stârnit cu adevărat interesul publicului. Cei doi au fost surprinși sărutându-se în timp ce se aflau în mulțime, ceea ce a dus la speculații că Shawn și Camila s-au împăcat după despărțirea lor din noiembrie 2021, după doi ani de relație.

După despărțirea lor, Camila a fost implicată în zvonuri de relație cu Austin Kevitch, CEO-ul Lox Club, deși se pare că s-au despărțit în februarie. În acea perioadă, Shawn a fost văzut ieșind cu Sabrina Carpenter, dar în martie, el a declarat că „nu se întâlnește” cu cântăreața piesei Skin.

Camila și Shawn au rămas prieteni de când s-au despărțit, iar Shawn a declarat în martie 2022 că au „o relație foarte sinceră”. Camila a fost de acord cu această afirmație, iar în martie 2022, ea a spus că îl iubește pe Shawn și că nu există nimic altceva decât dragoste pentru el.

Citește și: