• Taylor Swift și Travis Kelce au vizitat recent insula Harbour Island din Bahamas, generând un interes crescător pentru destinație.
  • Cazarea cuplului la Rosalita House a provocat o creștere semnificativă a căutărilor online pentru insula Harbour Island.
  • Insula Harbour Island este recunoscută pentru plajele sale spectaculoase și este preferată de multe celebrități pentru escapadele lor.

Recenta escapadă romantică a lui Taylor Swift și Travis Kelce în Bahamas a generat un interes semnificativ pentru insula Harbour Island din Caraibe. Fiind lipsită de aeroport, accesul către această destinație de vis se realizează prin aterizarea la Aeroportul North Eleuthera (ELH) de pe insula Eleuthera, urmată de o scurtă călătorie cu taxiul pe apă către Harbour Island, care durează aproximativ șapte minute pentru a parcurge cei 2,3 kilometri dintre insule, scrie Fox News.

Potrivit site-ului oficial pentru Eleuthera și Harbour Island, această destinație idilică de vacanță este preferată și de alte celebrități precum George Clooney, Ryan Reynolds, Tom Hanks, Mick Jagger, Warren Buffet, Bill Gates și altele.

În timpul vacanței lor, Swift și Kelce s-au cazat la Rosalita House din Harbour Island, ceea ce a stârnit un interes masiv, cu căutările pentru această vilă de lux crescând cu 1.556%, iar căutările pentru Bahamas în general crescând cu 341%, după apariția online a fotografiilor cu cuplul pe plajă, conform relatărilor din Daily Mail.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Orașul Dunmore, care a fost numit după guvernatorul din secolul al XVIII-lea al Bahamas, John Murray, al patrulea conte de Dunmore, este singurul oraș de pe insulă. Orașul dispune de hoteluri de tip boutique, magazine mici, restaurante, magazine alimentare și un cartier istoric.

Swift a fost fotografiată într-un bikini galben, în timp ce Kelce a rămas fără tricou, în costume de baie cu modele albastre, în timp ce se bucurau de distracție la soare pe Harbor Island, marți, în imagini obținute de Fox News Digital.

Pe fondul exploziei de interes public pentru Harbour Island, iată ce trebuie să știți despre oaza tropicală a lui Swift și Kelce.

Una dintre cele 700 de insule din Bahamas, Harbour Island este situată la 80 de kilometri est de capitala Bahamas, Nassau, pe insula New Providence. Insula este una dintre cele mai mici din țară, cu o lungime de aproximativ 3,5 mile și jumătate și o lățime de 1,5 mile. Conform recensământului din 2010, populația totală a insulei Harbour Island este de 1.762 de locuitori.

Harbour Island este renumită mai ales pentru cele 5 km de plaje cu nisip roz. Nuanța roz a plajelor provine de la foraminifere, un organism microscopic care are o cochilie de culoare roz-roșiatică.

Citește și