• Cunoscut sub numele de Papa Swift” de către fanii vedetei pop, Scott Swift și-a însoțit fiica în turneul său global Eras Tour și a părăsit țara la scurt timp după incident.
  • Un purtător de cuvânt al lui Swift a declarat la acea vreme că două persoane s-au comportat agresiv față de megastar.
  • După o anchetă care a durat o lună, poliția din New South Wales a declarat marți că nu vor fi luate alte măsuri.

Tatăl lui Taylor Swift nu va fi acuzat pentru acuzațiile că a agresat paparazzi în Australia. Ben McDonald, în vârstă de 51 de ani, a declarat poliției că Scott Swift, în vârstă de 72 de ani, l-a lovit în față pe un debarcader din Sydney pe 27 februarie. El nu a avut nevoie de ajutor medical, scrie BBC.

Un purtător de cuvânt al lui Swift a declarat la acea vreme că două persoane s-au comportat agresiv față de megastar. După o anchetă care a durat o lună, poliția din New South Wales a declarat marți că nu vor fi luate alte măsuri.

Confruntarea a avut loc după ce Swift și fiica sa au coborât de pe un iaht, la câteva ore după ultimul spectacol al turneului Eras Tour de la Sydney.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

O înregistrare video publicată de presa australiană o arată pe cântăreață, care este ascunsă sub o umbrelă, plimbându-se cu tatăl ei și cu gărzile de securitate de-a lungul Neutral Bay Wharf în jurul orei locale 02:30.

Camerele de luat vederi clipesc înainte ca două voci – despre care se spune că ar fi un fotograf și un paznic – să se acuze reciproc de atingerea umbrelelor. Nu este clar dacă imaginile surprind presupusul incident. McDonald a declarat anterior pentru BBC că Swift se afla deja în interiorul unei mașini când tatăl ei a intrat în forță” și l-a atacat fără provocare.

Fac acest lucru de 23 de ani și nu am fost niciodată în situația în care cineva să mă lovească în coaste”, a spus el.

Cu toate acestea, reprezentantul cântărețului a declarat: Doi indivizi se îndreptau agresiv spre Taylor, apucând-o de personalul de securitate și amenințând să arunce în apă o membră a personalului”.

Cunoscut sub numele de Papa Swift” de către fanii vedetei pop, Scott Swift și-a însoțit fiica în turneul său global Eras Tour și a părăsit țara la scurt timp după incident.

Citește și