• „Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)” a stabilit un nou record pentru Disney+, devenind filmul muzical cu cele mai mari vizualizări în primele trei zile de la lansare, cu 4,6 milioane de vizualizări.
  • Fanii lui Swift au vizionat un total de 16,2 milioane de ore din concertul de trei ore și jumătate în timpul weekendului de debut.
  • În lansarea sa în cinematografe, „Taylor Swift: The Eras Tour” a generat 261,7 milioane de dolari în box office-ul mondial după debutul din 13 octombrie.

Taylor Swift a stabilit un nou record cu premiera filmului concertului său „Eras Tour” pe Disney+, scrie Variety.

„Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)” a avut 4,6 milioane de vizualizări pe Disney+ în primele trei zile de la lansare – devenind astfel filmul muzical nr. 1 pe această platformă, potrivit companiei. Fanii lui Swift au vizionat 16,2 milioane de ore din superproducția filmului-concert de trei ore și jumătate pe Disney+ în weekendul trecut. Disney+ definește o „vizualizare” ca fiind timpul total de streaming împărțit la durata filmului.

„The Eras Tour” a debutat pe Disney+ în întreaga lume joi, 14 martie, la ora 18:00 PT. Noua versiune extinsă a filmului include cinci cântece bonus: „Cardigan”, din „Folklore”, plus patru cântece acustice: „Death by a Thousand Cuts”, „Maroon”, „You Are in Love” și „I Can See You”. Aceste patru, plus „Our Song” și „You’re on Your Own Kid”, se află în extrasul Acoustic Collection de 26 de minute. Filmul a fost filmat la primele trei spectacole din L.A. din cadrul turneului Eras din august anul trecut.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI

Alte filme muzicale și emisiuni speciale disponibile în prezent pe Disney+ includ „Folklore” al lui Swift: The Long Pond Studio Sessions”, „Elton John: Farewell From Dodger Stadium”, „Black Is King”: A Film by Beyoncé” și „The Beatles: Get Back”.

Disney ar fi plătit peste 75 de milioane de dolari pentru drepturile de streaming la nivel mondial pentru filmul de concert „The Eras Tour”, produs de compania lui Swift.

„Taylor Swift: The Eras Tour”, încasări de milioane de dolari

În lansarea sa în cinematografe, „Taylor Swift: The Eras Tour” a generat 261,7 milioane de dolari în box office-ul mondial după debutul din 13 octombrie, devenind astfel filmul-concert cu cele mai mari încasări de până acum. Filmul a fost lansat în format digital prin intermediul Universal Pictures pe 13 decembrie, ziua de naștere a lui Swift, cu trei melodii bonus care nu au fost incluse în versiunea pentru cinematografe – „Wildest Dreams”, „The Archer” și „Long Live” – care se regăsesc și în versiunea Disney+.

Citește și