• Olivia Rodrigo a anunțat o ediție deluxe de lux a albumului „Guts” în timpul unui concert la United Center din Chicago, care va fi disponibilă începând cu 22 martie.
  • Această ediție va include cinci cântece suplimentare, inclusiv o piesă complet nouă intitulată „So American”, alături de patru piese „secrete” disponibile inițial pe versiunile de vinil ale albumului.
  • Albumul „Guts” a fost lansat în septembrie anul trecut, marcând următorul pas în cariera Oliviei Rodrigo după succesul albumului de debut „Sour”, și a fost urmat de un turneu mondial masiv care continuă până în august.

Olivia Rodrigo a anunțat o ediție specială de lux a albumului său de succes din 2023, „Guts”, pe scenă, în timpul primei din cele două seri petrecute marți la United Center din Chicago. Setul va sosi vinerea aceasta, pe 22 martie, scrie Rolling Stone.

Cântăreața a făcut anunțul în timp ce cânta „Get Him Back!”. În mijlocul piesei, ea a desfășurat o pancartă pe care scria „Guts Deluxe Out Friday”, stârnind aplauze în timpul ultimei melodii de la bis. Fanii pot acum să pre-salveze ediția deluxe pe Spotify și Apple Music.

View this post on Instagram

A post shared by livies hq ❤️ (@livieshq)

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

LP-ul de lux va conține cinci cântece suplimentare, inclusiv una complet nouă, „So American”, care a fost înregistrată după ce „Guts” a fost lansat, anul trecut. Celelalte patru cântece sunt piesele „secrete” pe care Rodrigo le-a împrăștiat pe diferitele versiuni de vinil ale lui Guts sunt „Obsessed”, „Girl I’ve Always Been”, „Scared of My Guitar” și „Stranger”.

Rodrigo a lansat Guts în septembrie anul trecut, marcând continuarea celebrului său debut din 2021, „Sour”. Albumul i-a adus lui Rodrigo o mulțime de nominalizări la Grammy, inclusiv nominalizări pentru albumul anului și pentru înregistrarea și cântecul anului pentru „Vampire”, deși în cele din urmă a plecat acasă cu mâinile goale.

În octombrie 2023, Rodrigo a apărut pe coperta revistei Rolling Stone, unde a discutat despre realizarea albumului „Guts” și despre temele pe care a vrut să le exploreze: „Acest album încapsulează maturizarea și descoperirea ta în lume, precum și stângăcia acestui lucru”, a spus ea.

Rodrigo și-a început luna trecută turneul mondial masiv în sprijinul albumului „Guts”. Are programate concerte în America de Nord până pe 9 aprilie la New York, după care se va îndrepta spre Marea Britanie și Europa, înainte de a se întoarce pentru un ultim turneu nord-american care se va întinde pe parcursul lunilor iulie și august. Rodrigo primește sprijin de la o varietate de artiști pe parcursul turneului, inclusiv de la The Breeders, PinkPantheress, Chappell Roan și Remi Wolf.

Lista de piese a albumului „Guts Deluxe”

1. „all-american bitch”
2. „bad idea right?”
3. „vampire”
4. „lacy”
5. „ballad of a homeschooled girl”
6. „making the bed”
7. „logical”
8. „get him back!”
9. „love is embarrassing”
10. „the grudge”
11. „pretty isn’t pretty”
12. „teenage dream”
13. „obsessed”
14. „girl i’ve always been”
15. „scared of my guitar”
16. „stranger”
17. „so american”

Citește și