• Un veteran din armata SUA candidează la alegerile prezidențiale.
  • Dustin Ebey candidează sub numele „Literally Anybody Else”.
  • Ebey nu își propune să ajungă la Casa Albă.
  • Ebey: Oamenii ar trebui să poată vota pe cineva care îi reprezintă.

Este eroul pe care America îl merită, chiar dacă nu neapărat cel de care are nevoie acum. Un veteran din armata Americii, în prezent profesor de matematică în Texas, candidează la alegerile prezidențiale sub numele „Literally Anybody Else”, adică „Efectiv Oricine Altcineva,”. Profesorul de gimnaziu nu își propune să ajungă la Casa Albă, ci să ofere alegătorilor posibilitatea de a-și exprima nemulțumirea față de candidaturile lui Donald Trump și Joe Biden. „America nu ar trebui să fie nevoită să aleagă între „Regele Datoriilor” și un „bătrân de 81 de ani”, spune bărbatul. Tot el susține că oamenii ar trebui să aibă opțiunea să voteze pe cineva care îi reprezintă, nu pentru „răul cel mai mic”.

Șansele lui să apară pe buletinele de vot în noiembrie sunt mici. Asta fiindcă ar trebui să depună o petiție cu aproape 115.000 de semnături ale alegătorilor din Texas, care nu au votat în alegerile republicanilor și democraților din această lună.

Un sondaj din ianuarie de la Reuters și Ipsos arată că Biden și Trump sunt nepopulari printre alegători. 70% din respondenți consideră că Biden nu ar trebui să candideze din nou, iar aproape 60% spun că Trump nu merită un alt mandat.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Și ia lucrurile în propriile mâini și parcurge o cursă de lovitură lungă pentru a dovedi un punct – schimbându-și numele în „Literal Anybody Else”.

Profesorul de matematică de clasa a șaptea și veteran al armatei americane a spus că vrea să le ofere alegătorilor șansa de a-și exprima nefericirea față de candidaturile lui Trump și Biden.

„Oamenii votează pentru cel mai mic dintre cele două rele, nu pentru cineva în care cred sau în care îl susțin”, a declarat Else, al cărui nume inițial era Dustin Ebey, pentru WFAA

„Oamenii ar trebui să aibă opțiunea de a vota pe cineva care îi seamănă și îi reprezintă, nu pentru cel mai mic dintre cele două rele. Resping asta”, a adăugat el.

Citește și