• Drink Less îți oferă posibilitatea să urmărești și să gestionezi cantitatea de alcool consumată.
  • Studiile au arătat că utilizatorii acestei aplicații au redus în medie consumul cu două unități pe săptămână.
  • Drink Less stabilește obiective utilizatorului, înregistrează cât de mult beau, starea de spirit și calitatea somnului după ce au băut.

University College London a dezvoltat aplicația Drink Less, care te poate ajuta să reduci consumul de alcool. Aceasta oferă sfaturi și vine într-un moment în care Sistemul Național de Sănătate din Anglia își face griji privind consumul de alcool tot mai mare a britanicilor.

E o soluție digitală pentru a monitoriza consumul de alcool într-un mod mai practic și mai accesibil. Drink Less îți oferă posibilitatea să urmărești și să gestionezi cantitatea de alcool consumată. Studiile au arătat că utilizatorii acestei aplicații au redus în medie consumul cu două unități pe săptămână, iar femeile au beneficiat în mod deosebit de această abordare.

Aplicația e dezvoltată de cercetătorii de la University College London și a fost recunoscută pentru eficacitatea sa în gestionarea consumului de alcool. Tot ei au urmărit peste 5.000 de britanici, iar rezultatele arată că această aplicație chiar le-a fost de folos. Le-a oferit sprijin pentru a reduce consumul de alcool. Practic îți dă sfaturi.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Drink Less stabilește obiective utilizatorului, înregistrează cât de mult beau, starea de spirit și calitatea somnului după ce au băut. Această inovație vine într-un context în care preocupările legate de sănătatea publică de consumul de alcool sunt din ce în ce mai mari în Marea Britanie. Sistemul Național de Sănătate din Anglia, în colaborare cu această app recomandă britanicilor să nu bea mai mult de 14 unități de alcool. Adică în jurul a șase pahare de vin sau halbe de bere, pe săptămână.

Citește și