• Margot Robbie intră în pielea personajului Barbie și în viața reală, purtând ținute roz în timpul turneului de promovare a filmului.
  • Actrița a atras atenția cu un sacou Chanel vintage și o geantă de mână roz inspirată de stilul păpușii Barbie.
  • Robbie a completat ținuta cu accesorii Chanel, inclusiv pantofi slingback iconici în două tonuri și o curea cu logo Chanel.

Margot Robbie, renumita actriță care o interpretează pe Barbie în viitorul blockbuster de vară, a făcut furori cu ținutele sale cu tematică roz. Ca parte a contractului său, Robbie pare să îmbrățișeze culoarea vibrantă, rămânând fidelă stilului iconic al personajului său, scrie Vogue.

În timpul recentului turneu de promovare a filmului, ea a sosit la aeroportul din Sydney semănând cu o păpușă Barbie, în timp ce purta un sacou vintage Chanel și o geantă Mattel roz de inspirație vintage. Soțul său a optat pentru o șapcă de baseball roz care amintește de personajul Ken.

Nu este o surpriză faptul că ambasadoarea Chanel și-a accesorizat ținuta cu piese de la renumita casă de modă pariziană, inclusiv o geantă de mână din piele matlasată cu mâner superior, o curea cu logo-ul Chanel și o pereche de pantofi iconici în două tonuri, cu toc.

Recomandări

TÎLVAR: PATRIOT E INDISPENSABIL PENTRU ROMÂNIA
XI ÎL PRIMEȘTE PE PUTIN ÎN CHINA
INSTINCT DE TURMĂ
BIDEN TRIMITE ARME ÎN ISRAEL
PROTESTE LA MUZEE
TU MERGI LA VOT? 6 DIN 10 TINERI, DA

Acești pantofi, purtați pentru prima dată de Gabrielle Coco” Chanel în anii 1920 și produși ulterior în colaborare cu cizmarul francez Massaro în 1957, rămân un element de bază la Chanel și o alegere preferată de celebrități, așa cum s-a văzut la Festivalul de Film de la Cannes din acest an pe Lily-Rose Depp și Brie Larson.

Citește și: