• Jess Tawil, o femeie paraplegică din Liban, a povestit într-un videoclip de pe TikTok cum și-a pierdut pantoful în timpul unei excursii în Beirut.
  • Un străin amabil a găsit pantoful lui Tawil și a contactat-o pentru a i-l returna.
  • Videoclipul a devenit viral, atrăgând peste 1,4 milioane de vizualizări și generând reacții pozitive din partea utilizatorilor TikTok.

Jess Tawil, o femeie din Liban, a povestit într-un videoclip de pe TikTok cum și-a pierdut pantoful în timp ce se afla într-o excursie în Beirut, scrie The Independent. Videoclipul a devenit viral, iar Tawil a numit experiența ca fiind asemănătoare unei povești de Cenușăreasa. Jess Tawil, care este paraplegică, a explicat că nu-și poate simți picioarele și că a pierdut pantoful în timp ce se plimba prin atracțiile turistice din Baalbek. Cu toate acestea, un străin amabil a găsit pantoful și i l-a returnat.

„Sunt paralizată de la brâu în jos, așa că nu-mi simt picioarele. Nu-mi simt picioarele și, cel mai important, nu pot simți dacă am pantofii în picioare. Așa că, în timp ce eram acolo, mi-am pierdut pantoful. Pentru că nu este cea mai accesibilă zonă pentru scaune cu rotile, a trebuit să fiu cărată peste tot”, a povestit Jess pe TikTok.

Ea a primit un apel video de la un necunoscut, care ținea în mână pantoful său.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Potrivit lui Tawil, bărbatul i-a spus că știa „exact unde” se află și că era „în drum spre locație”. Mi-a trimis o fotografie cu el în mașină și mergând acolo”, a adăugat ea.„Tipul ăsta avea literalmente pantoful meu în mână”, a adăugat ea, înainte de a arăta o înregistrare a convorbirii pe care a avut-o cu bărbatul.

„Nu există niciun suflet de pe această planetă care să-mi poată spune că nu sunt Cenușăreasa. Așa că, săptămâna aceasta, mă voi duce să-mi recuperez pantoful”, a spus Tawil, în încheierea videoclipului său.

Videoclipul postat de Tawil a devenit rapid viral, adunând peste 1,4 milioane de vizualizări. În secțiunea de comentarii, utilizatorii TikTok au continuat să îl laude pe bărbatul care i-a găsit pantoful, făcând glume și comparându-l cu un „prinț” călător.

„Fată, ăsta e soțul tău, du-te și adu-l”, a scris unul dintre utilizatori. „Și uite așa l-am cunoscut pe tatăl tău”, a adugat un altul.

Citește și: