• În CV-ul său, Meghan menționa că vorbește fluent spaniola și franceza.
  • Pe lângă alte abilități speciale, Meghan are cunoștințe în kickboxing și teatru.
  • Vechiul CV a reapărut după ce Jeremy Zimmer, directorul executiv al agenției United Talent Agency, a făcut declarații în care sugera că Meghan este ,,lipsită de talent” .

O copie a vechiului CV al ducesei de Sussex Meghan Markle a fost distribuită online, dezvăluind ,,abilitățile speciale” ale acesteia, inclusiv cunoașterea a numeroase limbi străine, a sportului și nu numai.

CV-ul, care a fost încărcat pe Facebook și a fost însoțit de o fotografie a ducesei în alb-negru, enumeră ,,abilitățile speciale” ale lui Meghan, printre care se numără cunoașterea a cel puțin două limbi și patru dialecte, scrie The Daily Mail.

În CV se mai preciza că ducesa de Sussex era pricepută la ,,kickboxing, step, dans, balet, dans de jazz și teatru” .

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Nu este clar când a fost creat CV-ul, deoarece nu avea o dată. Cu toate acestea, publicația crede că a fost folosit înainte de 2006, când ducesa a obținut un rol de modeling pentru emisiunea ,,Deal or No Deal” . La acea vreme, Meghan obținuse doar mici roluri de televiziune și film, inclusiv o apariție de două episoade în ,,General Hospital” în 2001, unde a jucat rolul unei asistente medicale pe nume Jill.

Cu toate acestea, rolurile ei pe scena de teatru au fost mult mai ample, incluzând-o pe Annie în piesa ,,July/Star to Be” și pe Scufița Roșie în piesa de teatru ,,Into The Woods” .

Vechiul CV al lui Meghan a reapărut în momentul în care Jeremy Zimmer, directorul executiv al United Talent Agency (UTA), a catalogat-o săptămâna trecută pe ducesa de Sussex drept ,,lipsită de talent” , în urma neînțelegerilor cu Spotify.

,,Meghan Markle nu a avut talent” , a declarat Zimmer pentru Semafor la un festival de marketing din Franța. ,,Doar pentru că ești faimos nu înseamnă că ești bun la ceva” .

Ducesa de Sussex încă nu a comentat public remarcile lui Zimmer.

Citește și

Legea pensiilor speciale a fost votată și a trecut de Senat. Proiectul merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis

CECCAR, reacţie vehementă la adresa legiuitorilor: Propunere legislativă sau o „bombă cu ceas” pentru securitatea economică a României?

Aniversarea de 25 de ani a Dr. Oetker România. Ce activități au fost organizate pentru copiii din cadrul SOS Satele Copiilor România