• Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în Statele Unite într-un conac din orașul Montecito, împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.
  • Exteriorul casei arată impresionant, cu o ușă de intrare uriașă, plante curgătoare și obloane rustice.
  • Conacul în care locuiește familia prințului Harry valorează 11 milioane de lire sterline.

Conacul prințului Harry și al lui Meghan Markle din California îți taie răsuflarea la propriu, cuplul regal au ales să se mute din Marea Britanie și să își crească copii în Montecito, scrie Mirror.

Înainte ca familia regală să achiziționeze proprietatea, conacul a fost listată pe platforma „Giggster”, pentru ca oamenii să îl închirieze pentru ședințe foto și evenimente, iar acest lucru a oferit fanilor poze din interior.

Cum arată casa prințului Harry

Sufrageria conacului este un spațiu deschis cu grinzi de lemn expuse, un șemineu rustic din piatră și podele elegante din lemn.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Spațiul bucătăriei a fost inițial compus din dulapuri de bucătărie de culoare închisă, care au fost schimbate între timp cu o nuanță mai deschisă, iar în interior există două insule impresionante cu vârf de marmură. Există, de asemenea, suficient spațiu pentru două mese, una pentru adulți și una pentru copii.

În documentarul Harry & Meghan, familia regală a inclus momente speciale din viața lor în America, iar unul dintre cele mai adorabile clipuri a fost cel în care prințul Archie se apucă de copt în bucătăria familiei lor. Băiețelul a fost ajutat de nepoata lui Meghan, Ashleigh, în timp ce încerca să facă brioșe.

Exteriorul casei are o ușă de intrare uriașă, frunzișuri curgătoare și obloane rustice tradiționale. Proprietatea este cunoscută oficial sub numele de Chateau of Riven Rock, și cu siguranță se ridică la înălțimea numelui său francez, cu o fațadă demnă de o carte poștală.

Sursă: Architectural Digest

La exterior, frumusețea continuă cu o piscină, șezlonguri, un iaz, un coteț de găini și mult spațiu pentru copiii. Aceștia au un parc de joacă uriaș care a fost deja instalat înainte de achiziția casei de cuplul regal.

Citește și: